Kategoriler
Proje Haberleri

Köroğlu Evleri Karasu Satışa Açıldı

Sakarya Karasu konut projesi Arslan İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Sakarya İli, Karasu İlçesi, Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Aynı zamanda daireler, konut kredisine uygundur ve faiz oranları firma tarafından organize edilir. Köroğlu Evleri Karasu konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Aziziye Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda proje toplam 24 daireden meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki bloklar 3 katlı olarak tasarlanmıştır.

Konut projesi, doğa ile iç içe bir siteden oluşmaktadır. Ortak bahçeli ve ortak havuzlu olması, projeyi çekici kılan özelliklerdendir. Aynı zamanda daireler doğalgazlı ve ısı yalıtımlıdır. Bu sayede de yaz-kış rahatlıkla oturulabilecek bir yaşam alanı oluşturulmaktadır.

Köroğlu Evleri Karasu konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 2+1 tip daireler brüt 85 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Aynı zamanda konut projesinin zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygundur.

Köroğlu Evleri Karasu Daire Fiyatları Ne Kadar?

Karasu konut projesinde yer alan dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 335 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 85 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 335 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

İstanbul’un arka bahçesindeki sahil kasabasında yer alan proje, doğal güzelliklerle iç içe bir konumdadır. Aynı zamanda da İstanbul’a ve İdo feribot projesine de yakın mesafededir. Liman ve Üniversiteye de oldukça yakın olan konut projesinin tren tolu ile de bağlantısı bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0264 718 24 84 ve 0532 331 78 76 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version