Kategoriler
Proje Haberleri

Koru Beynam Villaları Beynam’a Değer Katıyor

Ankara İli, Bala İlçesi, Beynam Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Bordo 145 Yapı A.Ş firması tarafından inşa edilmekte olup projede inşaat çalışmaları devam etmektedir. Koru Beynam konut projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Ankara, Beynam Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 84 adet villadan meydana gelmektedir. Aynı zamanda projede 1600 hektarlık yükselen ağaç ve bitki cinsleri ile hayatınızı değiştirme gücüne sahiptir. 419 çeşit bitkiden meydana gelen Beynam Ormanı’nda hem çiftlik hem de doğal ortamında pek çok hayvan barınmaktadır.

Ankara konut projesinde iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 100 metrekare ile 135 metrekare arasında değişmektedir.

Koru Beynam villa projesinde koşu ve fitness alanları, basketbol, tenis ve futbol sahaları yer almaktadır. Aynı zamanda geniş bahçe kullanım alanları ile de kendi hobi bahçenizi oluşturabilirsiniz. Sebze ve meyvelerinizi de yetiştirebilirsiniz. Bunların yanı sıra kır gazinosu, çocuk oyun alanları, spor ve kamp alanları gibi olanaklara da sahiptir.

Koru Beynam Villa Fiyatları Ne Kadar?

Ankara konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 650 bin TL’den başlamaktadır.

2+1 tip 100 metrekare brüt alana sahip daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

135 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Koru Beynam konut projesi Beynam Mah., Bala/Ankara adresinde, doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 503 05 83 ve 0549 503 05 83 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…