Kategoriler
Proje Haberleri

Koru Evleri Karasu projesi yüzde 0 faiz ve 120 ay vade imkanı sunuyor

Filizfidanoğlu İnşaat güvencesi ile yükselen Koru Evleri Karasu ilçesinde yer almaktadır. Güvenli, kaliteli, sağlam ve en önemlisi de ucuz konut arayanlar için bu daireler çok uygundur. Yazlık konseptinde inşa edilmiş olan dairelerin konfor düzeyi çok yüksek olurken, buna kıyasla fiyatları düşüktür. Ayrıca satışa sunulan 2 + 1 odalı dairelerin 120 ay vadeye sahip olması da ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir kolaylıktır. Dolayısıyla banka ve kefil işleri ile uğraşmadan güzel bir eve sahip olmak isteyenler Koru Evleri hakkında mutlaka bilgi sahibi olmalıdır.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde hayata geçen bu projede, brüt 135 – net 127 metrekarelik daireler mevcuttur. Doğalgaz altyapısı sağlanmış olan bu daireler tek banyoya sahiptir. Bununla birlikte site alanının pek çok önemli imkanı dikkat çekmektedir. Daire sakinlerinin bir arada oturup sohbet edebileceği geniş kamelyalar, küçük süs havuzu, 2 adet açık yüzme havuzu, kafeterya ve çocuk parkı bunlardan bazılarıdır. Futbol sahası ile geniş barbekü alanları da çok kullanışlı bölümlerdir. Ayrıca futbol sahası çok amaçlı bir saha olduğu için, buranın voleybol ya da basketbol sahası olarak kullanılması mümkündür. Dolayısıyla, 200 konuttan meydana gelen bu projenin sunduğu imkanlar çok fazladır.

Koru Evleri Karasu ilçesinin neresindedir?

Bu projenin hayata geçtiği mahalle Aziziye Mahallesi olmaktadır. Site alanı, ilçe merkezinden geçen Ankara Caddesi ile son derece işlek olmasından dolayı tanınmış Gazi Caddesi’nin arasındaki bölgededir. Yakın civardaki önemli yerlerden bazıları ise şunlardır:

Karasu Anadolu Lisesi

TOKİ Demokrasi Ortaokulu

Karadeniz Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi

Aziziye İlkokulu

Karasu Atatürk Anadolu Lisesi

Karasu İlçe Devlet Hastanesi

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Koru Evleri Karasu satılık daire seçenekleri yaklaşık olarak 320 bin TL değerindedir. Bununla birlikte konutlara sahip olmak için takas yöntemi de kullanıma açıktır. Ayrıca daha detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler için irtibat numaraları şunlardır:

0 264 718 35 15

0 533 717 24 44