Kategoriler
Proje Haberleri

Koru Narlıdere’de manzaralı daireler

İzmir’in Narlıdere ilçesinde, Yapı ST firması imzasıyla hayata geçirilen Koru Narlıdere projesi, toplam 4 bin 248 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen 3 bloklu proje, deniz ve orman manzaralı daireleriyle dikkat çekiyor.

Koru Narlıdere projesinde, toplam 143 daire bulunuyor. Projede 1+1 ve 2+1 tipte daireler mevcut. Projenin Mart 2021 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Koru Narlıdere fiyatları ne kadar?

Koru Narlıdere projesindeki 1+1 konutların fiyatları 390 bin TL’den, 2+1 dairelerin fiyatları ise 800 bin TL’den başlıyor.

Projede yüzde 25 peşinat ile kalan konut bedeli üzerinden 24 ay vade yapabilmek mümkün. Ayrıca peşin alımlarda ise yüzde 20 indirimden faydalanarak konut sahibi olunabiliyor. Projede ipotek kredisi programından da faydalanılabiliyor.

Koru Narlıdere projesinde; açık yüzme havuzu, sauna, kütüphane, eğlence odaları, fitness merkezi ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Asansörlü proje, teras ve balkonlarıyla da dikkat çekiyor. Projede ısıtma sistemi olarak kombi kullanılıyor.

Koru Narlıdere projesi nerede?

Koru Narlıdere projesi, merkezi konumuyla ilgi görüyor. Proje; alıveriş merkezlerine, çevreyollarına, eğitim kurumlarına ve ulaşım kanallarına çok yakın bir noktada yükseliyor.

Koru Narlıdere projesi, Yeniköy Mah. Uğur Mumcu Cad. No: 11 Narlıdere/İzmir adresinde yer alıyor. Proje ile ilgili tüm bilgilere 0232 435 31 32 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.

Yapı ST Yönetim Kurulu Başkanı Sait Tiğin Özmeydan, projenin tüm rezidans hizmetlerinin ve idari yönetiminin profesyonel bir şirket tarafından eksiksiz olarak yürütüleceğini söyledi.  Özmeydan “Koru Narlıdere sakinleri sadece bir ev sahibi değil aynı zamanda mükemmel bir hizmetin de sahibi olacaklar. Bu ayrıcalıklardan faydalanmak için yüksek aidat ödemek zorunda kalmayacaklar. Sadece kullandıkları hizmetlerin ücretini ödeyecekler” diye konuştu.