Kategoriler
Proje Haberleri

Korukent Çanakkale projesinin satılık daire ve dükkan fiyatları ne kadardır?

Korukent Çanakkale adlı projede tam 166 konut ve 9 ticari ünite mevcuttur. Daire seçenekleri açısından oldukça zengin olan bu projede 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daireler bulunmaktadır. Bu dairelerden 1 + 1 ve 2 + 1 odalılar normal dairelerdir. 3 + 1 odalı dairelerin bir kısmı normal daire olarak tasarlanmakla birlikte bir kısmı dublekstir. Ayrıca projenin en büyük daireleri olan 4 + 1 odalılar ise tamamen dubleks daire seçeneklerinde oluşur. Yaklaşık 14 bin 400 metrekare yüzölçümüne sahip büyük bir arazide gerçekleşen projenin donatıları çok fazladır.

Site alanında geniş otopark alanları bulunur. Ayrıca açık ve kapalı otoparklar dışında 200 metrekarelik yüzme havuzu, sauna salonu, fitness salonu ve çok amaçlı kullanılabilen toplu oyun (futbol, basketbol, voleybol) sahası dikkat çekmektedir. Konut sahiplerinin konforu için düşünülen diğer detaylar arasında dairelerin jeneratörlü olması da sayılabilir.

Satışa sunulan daireler arasında en çok talep görenlerin fiyat değerleri şunlardır:

  • 1 + 1: Brüt 42 metrekare / 380 bin TL
  • 2 + 1: Brüt 92 metrekare / 525 bin TL
  • 3 + 1 dubleks: Brüt 220 metrekare / 1 milyon 600 bin TL

Konut projesinde yer alan dükkanların fiyatları ise 1 milyon TL’den başlamaktadır. Dükkan fiyatları 4 milyon TL’ye kadar yükselmektedir.

Projenin iç mekan özellikleri nelerdir?

Proje kapsamındaki daireler oldukça fazladır. Fakat bu dairelerin hepsi için ortak olan bazı detaylar söz konusudur. Örneğin tüm daire seçenekleri geniş balkona, hırsız alarmına, yangın alarmına, internet altyapısına ve yalıtım özelliklerine sahiptir. Dışarıdan gelen gürültüleri yüzde 100 oranında engelleyebilen pencereler ise standartların üzerindedir. Dolayısıyla Çanakkale – Merkez satılık daire seçenekleri arasında bu konutlar özel bir yere sahiptir.

Korukent Çanakkale konutları ve dükkanları hakkında detaylı bilgi

Bu gayrimenkuller, Çanakkale’nin merkezindeki Kepez Belediyesi sınırlarındadır. Ayrıca Korukent Çanakkale projesi hakkında daha detaylı bilgi için 0 541 544 83 38 numarasına ulaşmak yeterlidir.

Exit mobile version