Kategoriler
Proje Haberleri

Korupark Evleri Denizli’de yükseliyor

Toker İnşaat firması tarafından Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Karahasanlı Mahallesi’nde hayata geçirilen Korupark Evleri Denizli projesinde kalan dairelerin satışları tüm hızıyla devam ediyor. projede satılık daire fiyatları ise 565 bin TL’den başlıyor.

Merkezefendi Karahasanlı Mahallesi’nde, Şehir Hastanesi yakınlarında yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje zemin kat + 3 normal katlı olmak üzere toplam 4 katlı 2 adet konut bloğundan meydana geliyor.

Proje özellikleri neler?

Korupark Evleri Merkezefendi konut projesinde yer alan 2 adet konut bloğunda yer alan daireler 3 farklı tipte tasarlandı. Konut projesinde yer alan daireler 3+1, 4+1 teraslı dubleks ve 5+1 teraslı dubleks tipinde projelendirildi.

Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 140 metrekare ile 225 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan 3+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 160 metrekare olarak tasarlandı. Projede yer alan 4+1 tip dubleks daireler 225 metrekare olarak tasarlandı. Projede yer alan 5+1 dubleks daireler ise 225 metrekare olarak projelendirildi.

Korupark Evleri Karahasanlı fiyatları ne kadar?

Korupark Evleri Denizli projesinde yer alan 160 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 565 bin TL’den başlıyor 690 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede yer alan 225 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 teraslı dubleks dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 225 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 teraslı dubleks dairelerin fiyatları ise 825 bin TL’den başlıyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Projede konutların dışında ayrıca otopark, çocuk oyun parkı, bisiklet yolları gibi alanlarda yer alıyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede daire teslimlerine ise 2021 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi beklenmektedir.

Proje Denizli, Merkezefendi, Karahasanlı Mahallesi’nde yer alıyor. Toker İnşaat firması ise Akkonak Mahallesi, 1828 Sokak, No: 4 Merkezefendi / Denizli posta adresinde yer alıyor. Projede örnek daire hazır durumda olup örnek daire gezilerek proje hakkında daha detaylı bilgi alınabilir.

Tel: 0258 211 92 11

Diğer proje haberleri için tıklayınız…