Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Koşuyolu Konakları projesindeki konut stoku bitmek üzere

Kadıköy’de inşa edilen Koşuyolu Konakları projesinde, az sayıda satılık dairenin kaldığı belirtildi. Beyaz İnşaat ve Boztepe Yapı tarafından geliştirilen projedeki konutların fiyatı, 2 milyon 750 bin liradan başlıyor. Konut fiyatının tamamını peşin ödeyemeyip taksitle satın alacaklara ise yüzde 0.99 aylık faizlerle ödeme seçeneği sunuluyor.

Projede yer alan konutların teslimi ise hemen yapılıyor.

Koşuyolu Konakları projesinde sosyal donatılar

Merkezî bir konumda inşa edilen projenin site alanı içerisinde geniş yeşil alanlar ve büyük çocuk bahçesi bulunuyor. Koşuyolu semtinde yer alan projedeki süs havuzları, renkli bitkiler site alanına estetik bir değer katıyor. Yatay mimariye sahip projede şemsiyeli oturma alanları, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve piknik alanı yer alıyor.

Site alanı içerisinde bulunan fitness bölümü, sauna, yüzme havuzu, peyzaj alanları ve yürüyüş parkurları da projenin sosyal donatılarını oluşturuyor.

Projedeki ulaşım avantajları

İstanbul’un gözde ilçelerinden Kadıköy’ün sevilen semti, Koşuyolu’na konumlandırılan Koşuyolu Konakları projesi, kafe, restoran gibi mekânları çevresine alıyor. Hastaneler, AVM’ler ve okullara yakın mesafelerde bulunan proje, Koşuyolu Parkı’na ve Validebağ Korosu’na kolay ulaşım imkânı sunuyor.

Olimpik Yüzme Havuzu’na ve Belediye Kültür Merkezi’ne adımlarla gidilebildiği projenin alanına, Acıbadem Mahallesi’nde bulunuyor. Toplu taşıma duraklarını da çevresine alan proje, Haydarpaşa Garı’na dolayısıyla Kadıköy’ün merkezine de yürüme mesafesinde yer alıyor.

Koşuyolu Konakları nerede inşa edildi?

İstanbul’un Anadolu Yakası’nın önemli ilçelerin birinde yaşam bulan proje, “Acıbadem Mahallesi, Faik Ali Sokak, No:1, Kadıköy / İstanbul” açık adresinde yer alıyor. Söz konusu olan projenin detaylarına “0554 196 33 33” ya da “0554 197 33 33” numaralarından biri aranarak ulaşılabiliyor.

İstanbul’un değerli konumlarından birinde yükselen projedeki satış görevlilerine “[email protected]” adresine elektronik posta göndererek de ulaşmak mümkün durumda.

Taşınmaz Haber