Kategoriler
Proje Haberleri

Koşuyolu Koru Evleri satışları devam ediyor

Koşuyolu Koru Evleri projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş firmasının en iddialı projelerindendir. Bu konutlar, merkezi konumları dolayısıyla çeşitli sağlık merkezlerinin, durakların ve alışveriş merkezlerinin oldukça yakınında yer alır. Şehir merkezinin en yeşil bölgelerinden birinde yer almakta olan daireler, 28.000 m2 büyüklüğündeki bir araziyi kaplamaktadır. Ayrıca projedeki binalar 7 katlıdır ve dairelerin sayısı ise tam olarak 196 olmaktadır.

Dairelerin hepsi merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılan, yalıtımlı dairelerdir. Bununla birlikte, elektrik kesilmesi yaşandığında enerji kullanımının sürdürülebilmesini sağlayan jeneratör sistemi mevcuttur. Kamera sistemi ve güvenlik personeli ise site güvenliğini sağlamaktadır. Daire sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan bu projede, önemli olan daha farklı detaylar da vardır. Örneğin, spa tesisi, sauna ve hamam bu detaylardan birkaçıdır.

Sitede donanımlı spor alanları mevcuttur

Çocukların rahatlıkla oyun oynayabileceği oyun parkları ve yetişkinlere uygun olan spor alanları da önemli detaylardır. Açık ya da kapalı yüzme havuzu ile beraber 320 m2 büyüklüğündeki bir alanı kaplayan fitness salonu, spor yapmak isteyen ev sahipleri için yeterli hizmeti verebilecek kapasiteye sahiptir. Yüzme ve fitness dalları dışında, basketbol oynamak isteyenler için ise kapalı bir salon tasarlanmıştır. Ayrıca çeşitli taşıtların park edilebilmesi için kapalı otopark da vardır.

Proje nerededir?

Koşuyolu Koru Evleri adres bilgisi de önemlidir. Bu proje, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunan Altunizade Mahallesi’ndedir. Tophanelioğlu Caddesi üzerinde yer alan sitenin yakınlarında Üsküdar Özel Boğaziçi Yıldızlar Anaokulu, Acıbadem Altunizade Hastanesi ve İETT Altunizade Cami Durağı vardır.

Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu proje, her odasında Daikin klimalar bulunan, beyaz eşyalı dairelerden meydana gelmektedir. Ayrıca 3+1, 4+1 ve 6+1 gibi farklı oda sayısı seçenekleri mevcuttur. Bu kapsamda Koşuyolu Koru Evleri projesinde satılık daire fiyatları 5 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

185 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

252 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 8 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

260 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 9 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

634 metrekare brüt alana sahip 6+1 tip dubleks dairelerin fiyatları ise 26 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesi ile ilgili bilgi almak için 0533 501 92 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version