Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Koşuyolu Koru Evleri Üsküdar’da yükseliyor

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde, Taşyapı İnşaat ve Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri projesi, 30 bin metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor.

13 blokta 196 daireden oluşan projede, 2+1’den 6+1 dublekse kadar daire tipleri mevcut. Hemen teslim durumdaki projedeki konutların büyüklükleri, 185 metrekare ila 669 metrekare arasında değişiyor.

Konut fiyatlarının 4 milyon TL ila 20 milyon TL arasında değiştiği projede, daireler banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Ayrıca firma bünyesinde 36 ay senetli ödeme imkânı da mevcut.

Projede açık ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Metroya 500 metre, Acıbadem Hastanesi’ne 50 metre, Capitol AVM’ye 500 metre, Üsküdar İskelesi’ne 4,5 kilometre, Bağdat Caddesi’ne 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 20 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 25 kilometre uzaklıktaki Koşuyolu Koru Evleri projesi, Altunizade Mah. Tophanelioğlu Cad. No: 15 Üsküdar/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 1 493