Kategoriler
Proje Haberleri

Kotanoğlu Zümrüt Konaklar satılık 3 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Kotanoğlu Zümrüt Konaklar projesinin 3 + 1 odalı daire seçeneklerinde yaşam başlamıştır. Ayrıca kalan son daireler ise konut kredisine uygun olarak sahiplerini beklemektedir. 60 ay / 200 bin TL’ye varan kredi imkanı ve yüzde 0.99 oranlı kredi kampanyası projenin önemli detaylarındandır. Bununla birlikte daireler takas yöntemine uygun değildir. Brüt 125 metrekare – net 105 metrekare büyüklüğe sahip 3 + 1 daireler için yaklaşık 500 bin TL – 515 bin TL civarında bir fiyat mevcuttur.

Proje hangi firmaya aittir?

Bu proje, Marmara Bölgesi’nin en başarılı firmalarından olan Kotanoğlu İnşaat’a aittir. Bununla birlikte firmanın referans projeleri arasında şunlar vardır:

  • Corner Plaza Adapazarı
  • Işık Evler
  • Zigana Konakları Sapanca
  • Çevre Plaza
  • Next 12 Serdivan
  • Villa Yıldız
  • Royal Kampus Luxury Suites Residence

Devam etmekte olan projeler ise Zümrüt Konaklar projesi ve Stil Sapanca projesidir. Firmanın tüm konut projeleri genel olarak yapı sağlamlığı ile dikkat çekmektedir.

Kotanoğlu Zümrüt Konaklar nerededir?

Daire seçenekleri pek çok talep gören bu proje, Sakarya’nın Serdivan ilçesindeki Köprübaşı Mahallesi’nde gerçekleşmiştir. Hemen anahtar teslimi fırsatı ile satışa çıkan daireler 20. Cadde üzerinde bulunur. Ayrıca Sakarya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, Merkez Yazlık Aile Sağlığı Merkezi, Şehit Yılmaz Ercan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Özel Serdivan Teksen İlkokulu da aynı bölgededir.

Proje detayları nelerdir?

Bu konut projesinin tüm daireleri güney cephesine bakmaktadır. Dairelerin sahip olduğu özellikler arasında yerden ısıtma sistemi, lake oda kapıları, çelik dış kapı, görüntülü diyafon donanımı ve yalıtım özellikleri mevcuttur. Ayrıca site alanı içerisindeki güvenlik imkanı ve otopark alanları projenin düzeyini göstermektedir. Kotanoğlu Zümrüt Konaklar projesi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için 0 532 241 54 61 numarası aranabilir.

Exit mobile version