Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Köy Zekeriyaköy projesinde 60 ay faizsiz ödeme

Siyahkalem’in Emlak Konut GYO güvencesiyle imzaladığı Köy Zekeriyaköy projesinde 60 ay vadelerle faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor. İnşaat çalışmalarının neredeyse yarısının bitirilmiş olduğu projedeki 300 adet konutun inşaatı tamamlanmış durumda.

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda inşaatına devam edilen proje, 467 bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanına inşa ediliyor. Geniş yeşil alanlara yer verilen projedeki binalar, yatay mimariyle inşa ediliyor. Üçer katlı binalara yer verilen projedeki evdeki camlar, zemin ile tavan arasında boydan boya uzanmış durumda bulunuyor. Camların formu, güneş ışığını daha verimli kullanılmasını sağlıyor.

Köy Zekeriyaköy konut seçenekleri

Zekeriyaköy ilçesine konumlandırılan projede; apartmanlar, çift dubleksler, sıra evleri villalar ve müstakil villalar bulunuyor. Projedeki konutların çoğunda depo alanı da bulunuyor.

Apartmana kurulan daire seçenekleri

Apartmanda yer alan 1 odalı ve 1 salonlu evler net 62,9 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Apartmandaki 1 odaya ve 1 salona sahip bahçeli evler net 56,76 metrekare büyüklüğünde ve net 68,86 metrekare büyüklüğünde olmak üzre iki farklı seçenekle inşa ediliyor.

Köy Zekeriyaköy projesindeki 1 odaya ve 1 salona sahip köşe bahçeli daireler, net 56,76 metrekare büyüklüğünde bulunuyor.

Apartmandaki 2 oda ve 1 salonlu daire tipleri net 81,01 metrekare büyüklüğünde yer alıyor. Aynı daire tipinin köşe bahçeli olanları net 80,89 metrekare büyüklüğüne sahip durumda. Projedeki 2 odalı ve 1 salonlu evler, net 81,02 metrekare büyüklüğünde bulunuyor.

Projedeki 2 odaya ve 1 salona sahip köşe balkonlu daireler net 93,21 metrekare büyüklüğünde.

Köy Zekeriyaköy çift dubleksler

Üç odaya ve bir salona sahip bahçe simpleks tipindeki konutlar net 136,88 metrekare büyüklüğüne sahip durumda. Dört odaya ve bir salona sahip bahçeli ve köşe simpleks tipindeki konutlar net 139,89 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Dört odaya ve 1 salona sahip zemin kat simpleks tipi konutlar net 139,89 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Bu tiplerin balkonu ve iki adet bahçesi yer alıyor.

Projedeki üç odaya ve bir salona sahip dubleks tipi konutların net büyüklüğü 129,05 metrekare değerine sahip durumda. Projedeki dört odaya ve bir salona sahip dubleks tipindeki konutların net büyüklüğü 137,58 metrekare değerinde.

Projedeki 3+1 teraslı dubleks tipi dairelerin net alanı 117,48 metrekare büyüklüğünde bulunuyor.

Projedeki sıra evler

Projedeki dört katlı sıra evler net 181,03 metrekare büyüklüğe sahip durumda. Projedeki dört adet otoparka sahip beş odalı ve bir salonlu villaların büyüklüğü de net 248,85 metrekare değerinde bulunuyor.

Projedeki dört katlı, altı odalı ve bir salonlu müstakil villa tipi konutlar ise net 304,65 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Köy Zekeriyaköy nerede bulunuyor?

Adres: Zekeriyaköy Mah. Zekeriyaköy Caddesi, 34450 Sarıyer/İstanbul

Telefon: 0212 202 64 64