Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Köy Zekeriyaköy projesinde yüzde 10 peşinat

Konut ve ticari ünitelerden oluşan Köy Zekeriyaköy projesinde, yüzde 10 oranında verilecek peşinata karşılık kampanyalı ödeme planı oluşturuluyor. Kampanya kapsamında konut taksitleri, satın alınma tarihinden iki yıl sonra başlıyor.

Büyük yeşil alanlara, küçük bloklara yer verilen projedeki satın alınan konut için ödemelerse bankaya değil, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına yapılıyor. Sarıyer ilçesinde bulunan projedeki üç etapta yaklaşık bin 167 adet konut yer alıyor.

Arsa alanının büyüklük değeri 467 bin metrekare olan projenin 118 dönümünde, doğal koruluk alan bulunuyor. Proje alanının 15 bin metrekaresindeyse alışveriş alanlarının kurulduğu ÇarkıKÖY yer alıyor. Siyahkalem tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen projedeki dairelerin bazılarında teslimler başladı. Burada 969 adet konut, 24 adet de ticari ünite bulunuyor.

Köy Zekeriyaköy projesinde sosyal alanlar

Müstakil bahçeli evlere yer verilen projede; orman, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı; koşu ve bisiklet yolu ve eğitim kurumları bulunuyor. Çocuk yüzme havuzunun da yer aldığı Köy Zekeriyaköy projesi, Kilyos sahiline komşu durumda.

Sağlık merkezinin de yapılmasının planlandığı projede, altı salonlu sinema, evcil hayvanlara özel alan; yürüyüş, koşu ve bisiklet parkurları ve tenis, squash, basketbol ve futbol  alanlarının kurulması bekleniyor.  Çocuk oyun alanlarına da yer verilen projedeki sosyal tesisler içerisinde çocuk kulüpleri ve çok amaçlı atölyelerinin kurulması planlanıyor.

İçerisinde anaokulunun ve ilkokulun da yer alması beklenen proje, nehir kenarında, rengârenk bitkilerin arasında yürüme olanağı tanıyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne beş dakikalık, Hacıosman semtine on dakikalık, Sarıyer ilçesindeki İDO seferlerine on dakikalık, Maslak semtine 15 dakikalık, İstinyePark’a ise 20 dakikalık mesafelerde bulunan projenin yarısı tamamlanmış hâlde.

Köy Zekeriyaköy projesi, “Zekeriyaköy Mahallesi, Zekeriyaköy Caddesi, 34450 Sarıyer/İstanbul” açık adresinde yer alıyor.

Telefon: 0212 202 64 64

Belgegeçer: 0212 202 99 25

Taşınmaz Haber