Kategoriler
Proje Haberleri

Köyceğiz Konak Garden satışa sunuldu

Köyceğiz konut projesi Konaklar Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Muğla İli, Köyceğiz İlçesi, Gelişim Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları bütün hızıyla devam etmektedir. Köyceğiz Konak Garden konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Köyceğiz İlçesi, Gelişim Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi 41 konuttan meydana gelmektedir. Köyceğiz Konak Garden konut projesi kapsamında çeşitli cephe ve kat alternatiflerindeki lüks daireler sahiptir. Geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çeken proje aynı zamanda 9 konut bloğundan meydana gelmektedir. Projenin yer adlığı site içerisinde otopark, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları da yer almaktadır.

Muğla konut projesi kapsamındaki daireler dört konut tipinden meydana gelmektedir. Bu daireler 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 çatı dubleks tip olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri;

1+1 tip daireler brüt 55, 2+1 tip daireler 95, 3+1 daireler 125 ve 4+1 tip daireler de 145 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamında brüt 650 metrekareye sahip olan, 5 daireden oluşan bina da satışa sunulmaktadır. Bu lüks dairelerin 12 bin TL kira garantisi olduğu vurgulanmaktadır.

Köyceğiz Konak Garden daire fiyatları ne kadar?

Köyceğiz Konak Garden konut projesinde yer alan dairelerin tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Projedeki daireler krediye uygundur. Bu kapsamda satışları devam eden;

1+1 tip, 55 metrekare brüt alana sahip olan daireler 495 bin TL,

95 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 695 bin TL,

3+1 ve brüt 125 metrekare büyüklüğündeki daireler 850 bin TL,

145 metrekare büyüklüğündeki 4+1 çatı dubleks daireler 895 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje kapsamındaki daire %35 peşinatla satışa sunulmaktadır. Aynı zamanda araç takası da kabul edilmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi, Muğla Köyceğiz, Gelişim Mahallesinde yer almaktadır. Özel okullar ve devlet okullarına da yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda Dalaman Havaalanı’na 25 km, Akyaka’ya 20 km ve Marmaris’e 50 km uzaklıkta yer almaktadır. Bunların yanı sıra hastanelere de yakın mesafede konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0553 631 75 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version