Kategoriler
Proje Haberleri

Koz Oran projesi satışa sunuldu

Ankara konut projesi Koz İnşat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yukarı Dikmen Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. İnşaat çalışmaları devam ederken projede yer alan dairelerin satışlarına da başlanmış durumdadır. Koz Oran Evleri projesinde daire tipleri neler, daire büyüklükleri ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Oran konut projesi Yukarı Dikmen Mahallesi, 786. Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesinde 1.500 metrekare büyüklüğe sahip sosyal alan yer almaktadır. Projede dört farklı daire seçeneklerine yer verilmektedir. 2 bin 500 metrekare yeşil alana sahip olan projede ayrıca 18 adet ticari ünite yer almaktadır.

Koz Oran Konutları projesinde yer alan daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise net 104 metrekare ile 275 metrekare arasında değişmektedir. Daire büyüklükleri detaylarına baktığımızda ise 2+1 tip daireler net 104.50 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler net 123.30 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 4+1 tip dairelerin büyüklükleri net 171.50 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir. Ayrıca 5+1 tip daireler ise net 275.50 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Ankara konut projesinde evcil hayvan oteli yer almaktadır. Ayrıca çocuk oyun atölyesi, KozMall, Kozassist, yoga ve pilates stüdyosu gibi alanlar da yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca çocuk oyun alanı, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş parkuru, açık otopark, süs havuzları gibi alanlar da yer almaktadır.

Koz Oran Evleri projesi nerede yer alıyor?

Çankaya konut projesi Yukarı Dikmen Mahallesi, 786. Cadde, No : 145 Oran / Ankara adresinde yer almaktadır. Konut projesi bir çok kurum ve kuruluşlara yakın bir mesafededir. Dikmen İlker Caddesi’ne ve bir çok marka konut projelerine de yakın bir konumda proje yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0850 307 61 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine için tıklayınız

Exit mobile version