Kategoriler
Proje Haberleri

Koza Park Samsun satışları devam ediyor

Koza Park Samsun projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Samsun’un Atakum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hacıismailoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.200 metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş tek bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.200 metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş tek bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 205 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 177 metrekare olmaktadır. Proje 2019 deprem yönetmeliğine göre inşa edilmiştir. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar balkon dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa ve park bulunmaktadır.

Koza Park Samsun konumu hakkında

Proje, Samsun’un Atakum İlçesi Küçükkolpınar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, havuz ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs, tramvay ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Koza Park Samsun fiyatları ne kadardır?

Koza Park Samsun projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 205 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.000.000 TL ile 1.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 379 88 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version