Kategoriler
Proje Haberleri

Kozlar Towers banka kredisine uygun

Ankara’nın Eryaman ilçesinde, YK Kozlar İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Kozlar Towers konut projesi, toplam 133 adet daireden meydana geliyor.

3 bloktan meydana gelen konut projesinde, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 3 oda 1 salon daireler brüt 165, net 144 metrekare, 4 oda 1 salon daireler ise brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Yüzde 70’i satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Kozlar Towers projesi fiyat listesi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 450 bin TL ila 550 bin TL arasında yer alıyor. Konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Kozlar Towers konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve merkezi uydu sistemi gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede; jeneratör, yangın merdiveni ve asansör mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan konut projesinde ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede, ebeveyn banyosu, duşakabin ve balkon bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Küçük dairelerin bulunmadığı projede geniş balkonlar yer alıyor. Şık ve modern tasarımlı konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanıyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir alanda inşa ediliyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına oldukça kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor.

Kozlar Towers konut projesi, Susuz Mahallesi 3773. Sokak No: 4 Yenimahalle-Eryaman/Ankara adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0533 777 80 27 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.