Kategoriler
Proje Haberleri

Kudu Dream City lansman fiyatlarıyla satışta

Kudu Dream City projesi modern yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kudu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 7 blok ve 104 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 7 blok ve 104 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 148 metrekare ile 163 metrekare arasındadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, futbol, voleybol ve basketbol sahaları ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı, oyun ve eğlence salonu, yürüyüş yolları, rekreasyon alanları, kütüphane, internet salonu ve kamelyalar bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Her bloğa özel depo mevcuttur.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda 3 adet balkon bulunmaktadır. Salon ve yatak odalarında klima tesisatı mevcuttur. Ayrıca merkezi uydu sistemi bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Kudu Dream City konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Merkez İlçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kudu Dream City fiyatları ne kadardır?

Kudu Dream City projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Ayrıca bu projede fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 148 ile 163 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 1.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (226) 814 04 30 veya 0 (533) 519 61 46 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…