Kategoriler
Proje Haberleri

Kuğu Evleri Edremit Balıkesir’de yeni bir yaşam alanı sunuyor

Özaslan İnşaat A.Ş. kalitesi ile Edremit konut projesi hayat bulmaktadır. Kuğu Evleri Edremit konut projesi Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Atatürk Mahallesinde inşa edilmektedir. Proje henüz yeni başlanmakta olup, daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. Balıkesir, Edremit’te hayata geçirilen proje, Atatürk Mahallesinde yükselmektedir. Balıkesir konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Edremit İlçesi, Atatürk Mahallesinde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda toplam 51 adet daire ve 2 adet dükkandan oluşmaktadır. Kuğu Evleri Edremit konut projesi kapsamındaki daireler doğalgazlı ısıtma, balkonlar dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Aynı zamanda daireler uzaktan kumandalı tam otomatik kolay silinebilir ısı camlı cam balkonlara ve diğer teknolojik ve kolay kullanım özelliklerine sahiptir.

Konut projesinde 2 tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda dairelerde ters dubleks ve dubleks seçeneklerine de yer verilmiştir. Dairelerin büyüklükleri ise 2+1 tip daireler brüt 108 metrekare, 3+1 tip daireler brüt 157 metrekare olarak tasarlanmamıştır.

Kuğu Evleri Edremit konut fiyatları ne kadar?

Balıkesir Edremit konut projesinde yer alan konutların fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 750 bin TL’den başlamaktadır.

157 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 985 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede bulunuyor?

Kuğu Evleri Edremit konut projesi Balıkesir Edremit’te yer almaktadır. Aynı zamanda proje Edremit Çevre yolu üzerinde, Edremit’in en geniş caddesi üzerinde konumlandırılmıştır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0266 373 53 33 ve 0532 424 81 77” numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız

Exit mobile version