Kategoriler
Manşet Proje Haberleri

Kuğu Gölü Villaları proje fiyatları

Doğayla bütünleşmek isteyenleri sevindirecek bir haber KLC İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ankara’da hali hazırda gelişmekte olan Gölbaşı ilçesinde Mogan Gölü’ne eşlik eden kuş seslerinin yeşillikle bütünleştiği birbirinden güzel konut projesi ‘Kuğu Gölü Villaları’ satışa sunulmuştur. İsteğe göre örnek dairelerin hazırda bulundurulduğu villalar, sizleri toprakla temas ettirmeye söz veriyor. Sahip olduğunuz bahçeleri istediğiniz gibi süsleyebilir, kendi ağaçlarınızı yetiştirebilirsiniz.

Kuğu Gölü Villaları proje özellikleri

Başkent’in hızla gelişmekte olan Gölbaşı bölgesinde doğayla birleşmek çok kolay. Tasarımında yatay mimarinin kullanıldığı Kuğu Gölü Villaları, toplamda 35 adet müstakil villayı barındırmaktadır.

Villaların tamamı 5 oda 1 salon seçeneğine sahip olmakla birlikte, arzuya göre bodrumlu veya bodrumsuz seçeneklere de sahiptir. Bodrumlu villalar 530 metrekareyken, bodrumsuz villalar ise 300 metrekare boyutlarıyla alıcısını karşılıyor.

Ayrıca bodrumlu villalarda 100 metrekarelik bir hobi alanı, Türk hamamı ve çamaşır odası sizleri karşılamaktadır. Her konutun kendine özel 350 metrekareye kadar genişleyen bahçeleri bulunuyor.

Projede yer alan konutların detayları

Kuğu Gölü Villaları, site özellikleri bakımından 7/24 güvenlik ve kameralı güvenlik sistemi yağmur, çamur demeden sizleri ve ailenizin güvenliğini gözetiyor. Kapalı otopark, yürüyüş parkuru gibi kendinizi özel hissedeceğiniz detaylara sahiptir. Ayrıca sauna, Türk hamamı bulunmakla birlikte alacağınız konutlarda su depoları bulunmaktadır.

Sabahları sıcak kahvenizi yudumlarken, bir çarşaf gibi önünüze serilen göl manzarası sizlere iç huzur sağlayacak. Suya yansıyan güneş ışınları, su yüzeyinde oynayan kuğular, akşam olduğunda yansıyan ayın parıltısı sizleri daima heyecanlandırmaya söz veriyor.

Villa içerisinde ankastre beyaz eşyalar, yerden ısıtma sistemi, ebeveyn banyosu ve giyinme odası, çamaşır odası, teras, depo gibi ayrıcalıkların keyfini çıkarabilirsiniz.  

Yapı ve zemin etüdü yapılmış bu konut projesi ayrıca deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir.

Projede ulaşım imkanları

İncek Bulvarı, ODTÜ Ormanı, Ahlatlıbel Tesisleri, Bilkent ve Hacettepe gibi önde gelen üniversitelere mesafe bakımından oldukça yakındır. Üstelik Mogan Gölü’nün getirmiş olduğu huzuru tatmak isteyen doktorlar bu konut projesinden yarar sağlamaya devam ediyor.

Atılım Üniversitesi, Ufuk Üniversitesi, TED Koleji, Nesibe Aydın Koleji ve Anayasa Mahkemesi gibi önemli kuruluşların kesişim bölgesinde yer alan konutlar, çocuklarınızın istikbalini gözeten sizler için iyi bir yatırım merkezi olabilir.

Ayrıca Taurus ve Panora gibi belli bir kaliteye ulaşmış alışveriş merkezlerine kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Projede villa fiyatları

Sizlerde prestijli ve bir o kadar masalsı konut projesinde yer almak isterseniz 1 milyon 400 TL’yi gözden çıkarmalısınız.

Detaylı bilgi için:

0312 484 24 84