Kategoriler
Proje Haberleri

Kuleli Evleri Bomonti Satışları Devam Ediyor

Şişli konut projesi Yıldırım Yapı Grubu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. 2018 yılında inşası tamamlanan konut projesinde sınırlı sayıda kalan dairelerin satışları devam etmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Şişli İlçesi, Paşa Mahallesi’nde yer almaktadır. Kuleli Evleri Bomonti projesi kapsamında 3.etap olan “5 Ada” projesi ise proje aşamasındadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Paşa Mahallesi’nde yer alan 45 bine metrekare büyüklüğüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. İstanbul konut projesinde 69 adet daire ve 13 adet dükkan bulunmaktadır. Üstelik 3 etaptan oluşuna Kuleli Evleri Bomonti projesinin ilk etabı kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan farklı büyüklüklerde satışa sunulan konutların tamamı satılmıştır. Toplam 6 adet adadan meydana gelen projede 5 ada proje aşamasındadır. Aynı zamanda projede yer alan dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ve 120 metrekare arasında değişmektedir.

Kuleli Evleri Bomonti konut projesindeki daireler akıllı ev sistemine sahiptir. Dairelerde; portmanto ve ankastre set yer almaktadır. Aynı zamanda konut projesi içerisinde lobi, toplantı odası, sinema odası, fitness center, pilates ve yoga odası, mini futbol ve basket sahası gibi sosyal alanlarda yer almaktadırç

Kuleli Evleri Bomonti Daire Fiyatları

Bomonti konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam ede dairelerin fiyatları 950 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 57 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip daireleri 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

1+1 tip brüt 73 metrekare büyüklüğündeki daireler 1 milyon 100 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

2+1 dubleks tip konutlar, brüt 100 metrekare büyüklüğündedir ve 1 milyon 550 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

120 metrekare brüt alana sahip 2+1 dubleks tip daireler 1 milyon 830 bin TL’den satılmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Şişli Bomonti’de yer alan konut projesi Beşiktaş’a 2 dakikalık mesafededir. Aynı zamanda Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksim ilçelerine de 3 dakikalık uzaklıktadır.

Konut projesi hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 2 189 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version