Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Kuleli Evleri Bomonti’de kampanya!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından İstanbul ili, Şişli ilçesi Bomonti semtinde hayata geçirilen Kuleli Evleri Bomonti projesinde tarihi kampanya!

Kuleli Evleri Bomonti projesinde başlatılan kampanyaya göre 60 ay vade ve sıfır faiz veya 120 ay vade ve yüzde 0,45 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ayrıca 1 yıl da kira garantisi veriliyor.

13 bin 464 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen Kuleli Evleri Bomonti projesi az katlı yatay mimarisi ile dikkat çekiyor. Proje tek blokta toplam 69 adet daireden meydana geliyor.

Toplam 7 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip Kuleli Evleri Bomonti projesinde 1+1 normal, 2+1 normal ve teraslı, 3+1 teraslı dubleks ve 4+1 teraslı dubleks daire ve 13 adet farklı büyüklüklerdeki ticari üniteler yer alıyor.

Kuleli Evleri Bomonti projesi Mimar Sinan Üniversitesi, Şişli Meslek Yüksek Okulu, Bilgi Üniversitesi, Memorial Hastanesi, SSK Okmeydanı Hastanesi’ne yakın konumda, E5 karayoluna 1 km, Metro duraklarına 1 km, Beşiktaş’a 2 km, Nişantaşı’na 3 km, Taksim’e 2 km, Kağıthane’ye 2 km, Bomonti-Beşiktaş tüneline 500 metre, Çağlayan Adliye Sarayı’na ise 1 km mesafede yer alıyor.

Tel: 444 2 189

Tasinmazhaber.Com