Kategoriler
Proje Haberleri

Kuleli Suada fiyat

Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinde Kuleli Suada  projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Beyaz Kule İnşaat güvencesi ile inşa edilmiş durumda. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje toplamda 12 bin metrekarelik arsa alanında yükseldi.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje, beklemek istemeyen ve özellikle de zaman sıkıntısı olan alıcıların dikkatini çekiyor. Proje kapsamında alıcılar için dairelerin yanı sıra dükkanlar, cadde mağazaları da inşa edildi. Bu sayede projede yer alan konutlar sayesinde bölgedeki daire ihtiyacının karşılanması dışında, dükkan ve cadde mağazası ihtiyacına yanıt verilecek şekilde de bir çalışma gerçekleştirilmiş oldu.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje dokuzar katlı bloklardan oluşuyor. Projedeki dükkan ve cadde mağazaları giriş katında bulunuyor, daireler ise blokta yükseliyor. Proje kapsamında alıcılar için 110 adet konut hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutların daire tipleri ve büyüklükleri değişiklik gösteriyor. Bahsi geçen konutlar iki farklı daire tipinden ve plandan meydana geliyor. Kuleli Suada projesinde yer alan daireler 3+1 ve 4+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 daire tipindeki konutlar 190 metrekare olarak hayata geçirildi. Projede bulunan 4+1 konutların büyüklükleri ise 230 metrekare olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları tıpkı daire tiplerinde ve büyüklüklerde olduğu gibi birbirlerinden farklı bir şekilde alıcılarına sunuluyor. Kuleli Suada projesinde yer alan 3+1 konutların fiyatları 350 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. İnşa edilmiş olan 4+1 konutlar ise 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Site sakinleri için birçok sosyal aktivite alanı yer alıyor. Buna ek olarak projede açık otopark ve kapalı otopark hizmeti yer alıyor.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 532 066 31 53