Kategoriler
Proje Haberleri

Kumbaşı Patalya Evleri satışları devam ediyor

Altınordu konut projesi Teba Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ordu İli, Altınordu İlçesi, Kumbaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Kumbaşı Patalya Evleri konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Altınordu İlçesi, Kumbaşı Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde hayata geçirilen konut projesi üç konut bloğundan oluşmaktadır. Üç adet konut bloğunda ise ise toplam 32 adet konuta yer verilmektedir. Altınordu konut projesinin zemin katları kapalı otopark olarak kullanılmaktadır. Ayrıca projede açık otopark, çocuk oyun parkı, dinlenme alanları da yer almaktadır.

5 katlı 3 konut bloğundan meydana gelen Kumbaşı Patalya Evleri projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise bürüt 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişmektedir. Projede yer alan 2+1 tip daireler brüt 90 metrekare olarak tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler ise brüt 120 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Kumbaşı Patalya Evleri fiyatları ne kadar?

Ordu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda konut satışları devam etmektedir.

Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 430 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Proje nerede yer almaktadır?

Kumbaşı Mahallesi’nin en önemli bölgelerinden birinde yer alan konut projesi denize ise yürüme mesafesindedir. Altınordu konut projesi Kumbaşı Mahallesi, Altınordu / Ordu posta adresinde yer almaktadır. Konut

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0452 214 73 52 ve  0505 929 60 81 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

“Kumbaşı Patalya Evleri satışları devam ediyor” için 2 yanıt

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version