Kategoriler
Projeler

Kumburgaz 212 Sea Palm Residence

Kumburgaz 212 Sea Palm Residence projesinde 212 adet daire ve 7 adet de dükkân bulunuyor. Arsa alanı 7 bin 465 metrekare büyüklüğünde olan projedeki bir oda ve bir salonlu konutların büyüklüğü 99 metrekare değerinde.

İstanbul’un Avrupa Yakası’na konumlandırılan projedeki iki oda ve bir salonlu evlerin büyüklüğü 147 metrekare ile 155 metrekare değerleri arasındayken Kumburgaz’a konumlandırılan projedeki üç oda ve bir salonlu konutlar, 190 metrekare değerinde olacak şekilde inşa ediliyor.

Yapılarının birinci katından itibaren dairelerine deniz manzarasının eşlik ettiği projedeki konutların yüzde

Kumburgaz 212 Sea Palm rezidansları

Millî Egemenlik Caddesi’ne konumlandırılan projedeki bir odaya ve bir salona sahip durumda olan konutların fiyatı, 420 bin Türk lirasından başlıyor. Projedeki bu konut tiplerinin fiyatı, 525 bin liraya kadar uzanıyor.

Bayburt İnşaat tarafından yüklenilen projedeki iki oda ve bir salona sahip durumda olan konutların fiyatı, 670 bin Türk lirasından başlıyor. Bahsi geçen projedeki iki odalı ve bir salonlu evlerin fiyatı, 900 bin Türk lirasına çıkabiliyor.

Projedeki üç odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin fiyatı, 1 milyon 105 bin Türk lirasından başlıyor. Projedeki 3+1’lerin fiyatı, 1 milyon 350 bin Türk lirasına yükselebiliyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Site alanında kamelyaların ve süs havuzlarının yer aldığı Kumburgaz 212 Sea Palm Residence projesinde, yürüyüş parkuru yer alıyor. Açık yüzme havuzunun da bulunduğu projede, çocuklar için yüzme havuzu da kuruluyor.

Teslimlerine haziran ayında başlanacağı belirtilen projede, Sauna ve Türk hamamının açılması bekleniyor. İçerisine fitness merkezinin de planlandığı projede, kapalı otopark ve açık otopark bulunuyor.

Kumburgaz 212 Sea Palm Residence nerede?

Proje, Avrupa Yakası’nın nezih ilçelerin birinde yükseliyor. Projedeki konutlara deniz manzarası eşlik ediyor.

Posta adresi: Millî Egemenlik Cad. 89-71, 34530 – Büyükçekmece/İstanbul
Telefon: 0212 854 04 41

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version