Kategoriler
Proje Haberleri

Kurtköy Paragon’da banka kredisiyle ödeme

İstanbul’un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy’de, Küçükçalık Gayrimenkul inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Kurtköy Paragon konut projesi, toplam 10 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 bloktan meydana gelen konut projesinde, toplam 132 adet daire mevcut. Yatay mimari anlayışıyla inşa edilen konut projesinde çeşitli daire tipleri mevcut. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 2,5+1 tipte, 3+1 tipte, 3,5+1 tipte ve 4+1 dubleks tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 64 metrekare ila 235 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Kurtköy Paragon konut projesi fiyat listesi

Projedeki 2+1 tipteki daireler 597 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki 3+1 tipteki daireler ise 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede banka kredisi kullanarak konut sahibi olunabiliyor.

Kurtköy Paragon konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı, kafe, çocuk oyun alanı, açık otopark, kapalı otopark ve güvenlik birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın 2 kilometre kuzeyinde yükseliyor. Projeden E-80 ve D-200 otoyollarına kolaylıkla ulaşabilmek mümkün. Proje, otobüs duraklarına ve çeşitli AVM’lere de kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor.

Kurtköy Paragon konut projesi, Yenişehir Mahallesi, Orkide Sokağı No: 5, 34906 Pendik/İstanbul, Türkiye adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0216 482 99 00 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.