Kategoriler
Proje Haberleri

Kurtköy’e Lens İstanbul’la yeni bir yaşam merkezi doğuyor

Lens İstanbul Yaşam Merkezi, 29 Ekim Salı günü kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Bahsi geçen yaşam merkezi, adından da anlaşılacağı gibi Lens Yapı tarafından yaşama kazandırıldı. Konumu itibariyle de dikkat çeken proje İstanbul şehrine bağlı bulunan Kurtköy ilçesinde inşa edildi.

İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak olan Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi olarak hayata geçirildi. Alışveriş, lezzet, eğlence ve sanatın başkenti olmaya hazırlanan Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde herkese hitap edecek mekan ve etkinlikler mevcut.

Örneğin, Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde Türkiye’nin en büyük Oyuncak Müzesi ve ülkemizin en önemli ressamlarından biri olan Devrim Erbil’in Sanat Galerisi de yer alıyor.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Sahan Restaurant, HuQQabaz, e-bebek, Enza Home, Taç, Setur, Big Chef’s, Cinemarine gibi kendi sektörlerinin en iyi markalarından oluşan 85 mağazayı bünyesinde barındırıyor.

Konum itibariyle ziyaretçilerine kolaylık sağlayacak olan Lens İstanbul Yaşam Merkezi içerisinde Kurtköy Yenişehir metro durağı mevcut. Ayrıca TEM, E-5, Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi kesişme yollarında yer alıyor.