Kategoriler
Proje Haberleri

Kuryap Atapark projesinin normal daire ve villa seçenekleri satışta

Kuryap Atapark Samsun ilinde gerçekleşen seçkin konut projeleri arasındadır. Her müşteriye uygun dairelerin bulunduğu projede 2 + 1 ve 3 + 1 oda sayılarına sahip normal dairelerin yanı sıra 4 + 1 villalar da mevcuttur. Bu konutların mimarı olan Kuryapı, projeye kendi adını vermiştir. Projenin inşaat çalışmaları henüz sonuca ulaşmamıştır. Bununla birlikte tüm konut seçenekleri ön satışa sunulmuştur. Normal daire seçenekleri A ve B bloklarda yer alırken projenin 7 villası müstakildir. Toplamda 27 adet olan 2 + 1 daireler A blokta, 18 adet olan 3 + 1 daireler ise B bloktadır.

Yalıtımlı dış cephe mantolaması bittikten sonra tüm konutlar Jotun boya ile boyanacaktır. Ayrıca çift balkon, verimli yerden ısıtma sistemi, jeneratör donanımı ve internet bağlantısı projenin standartlarındandır. Vario Clic markalı, suya dirençli laminant zeminler ise dikkat çeken detaylardan biridir. Ayrıca taş yünlü duvarların ses geçirme oranı neredeyse yüzde sıfırdır.

Konutlar nasıl bir konumdadır?

Bu konut projesi, hem ait olduğu firmanın hem de hayata geçtiği ilçenin adını taşır. Dolayısıyla site alanı Zonguldak – Atakum’da kurulmuştur. Atatepe’nin 3509. Sokak’ındaki konutlar, Özel Hürriyet Yıldızlar İlkokulu’nun 5 dakikalık mesafesindedir. Atatepe Camii ise buraya en yakın olan bir başka yerdir. Ayrıca sitenin oldukça sakin bir konuma sahip olduğu söylenebilir. Gürültüden uzakta kalmak isteyenler kesinlikle bu konutları değerlendirmelidir.

Kuryapı Atapark satılık daire fiyatları ne kadardır?

Tüm katları deniz manzarasına sahip olan bloklar, sağlamlıkları ve konumları dolayısıyla ön plana çıkmaktadır. Kuryap Atapark satılık daire fiyatları ise yaklaşık olarak şöyledir:

  • 2 + 1: Brüt 124 – Net 105 metrekare / 470 bin TL
  • 3 + 1: Brüt 178 – Net 145 metrekare / 610 bin TL
  • 4 + 1 (Villa seçenekleri): Brüt 270 – Net 250 metrekare / 2 milyon 100 bin TL

Ayrıca detaylı bilgi almak isteyenler 0532 170 01 55 numarasına ulaşabilir.

Diğer güncel konut projelerinden haberdar olabilmek için lütfen BURAYA tıklayınız…

Exit mobile version