Kategoriler
Proje Haberleri

Kuryapı Atapark Samsun Satışları Devam Ediyor

Samsun Atakum konut projesi KurYapı İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Samsun İli, Atakum İlçesi, Atatepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Kuryapı Atapark Samsun konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Atakum İlçesi, Atatepe Mahallesi’nde yer alan 6407 metrekarelik alana sahip olan arsa üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi iki adet konut bloğundan oluşmaktadır. A bloğunda 27 adet 2+1, B bloğunda ise 18 adet 3+1 ve 7 adet villa olacak şekilde konutlara ayrılmıştır. Atakum konut projesi, açık ve geniş bir otoparka sahiptir. Aynı zamanda projede yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş parkuru gibi sosyal alanlarda mevcuttur.

9 katlı siteler ve 2 katlı villalardan oluşan Kuryapı Atapark Samsun konut projesinde üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Konut projesindeki bu daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 villa olarak ayrılmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 124 metrekare ile 270 metrekare arasında değişmektedir. Projede yer alan 2+1 tip daireler brüt 124 metrekare, 3+1 tip daireler brüt 178 metre karedir. 4+1 villalar ise brüt 270 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Kuryapı Atapark Samsun Konutları Fiyatları Ne Kadar?

Samsun konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda konut satışlarına devam edilmektedir.

Emsalsiz 178 metrekare 3+1 daireler 610.000 TL, deniz manzaralı 3+1 daireler 670.000 TL’ye satılmaktadır. Deniz manzaralı 2+1 daireler 470.000 TL’ye satışa sunulmaktadır. Deniz manzaralı 4+1 villalar ise 2.100.000 TL’ye satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Almaktadır?

Atatepe Mahallesi’nin en güzel yerinde bulunan konut projesi denize yürüme mesafesindedir. Üstelik 19 Mayıs Bulvarı’na da 800 m uzaklıktadır. Atakum konut projesi Atatepe Mahallesi, Atakum/ Samsun adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0538 362 55 05” numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

 

 

Exit mobile version