Kategoriler
Proje Haberleri

Kuşadası Bahçem Konakları hayat standartlarınızı yükseltmeye geliyor

Kuşadası’nın yeni incisi Kuşadası Bahçem Konakları göz kamaştıran mimarisi ile satışta. Lüks villalar şeklinde tasarlanmış evler iki katlı villa tipinde satışa çıkarılmış durumda. Görüntülü aramayla içini gezme imkanınız mevcut olan Aydın Kuşadası Bahçem Konakları projesi Santra İnşaat farkıyla alıcısıyla buluşuyor. İnşaat firmasından ilanda olan konut projesi hakkında detaylı incelemeyi yazımızda bulabilirsiniz. Projede sosyal olanaklar neler? Ek olarak proje konut kredisine uygun mu? Detaylar haberimizin devamında…

Konut projesi hakkında

Brüt 190 metrekare, net 150 metrekare alana sahip villalar iki ayrı fiyattan alıcı buluyor. Birinci seçenekte 4+1 villalar, 2 kat ve 3 banyo sayısına sahip lüks konutlardan oluşuyor. Ayrıca doğayla iç içe konumu ve denize 480 metre mesafesiyle yürüme mesafesinde olmasıyla dikkat çeken Bahçem Konakları merkeze arabayla 3 dakika mesafede. Şehrin gürültüsünden uzak sakin bir hayat isteyenlere hitap eden proje yaşam kalitenizi yükseltmeyi amaçlıyor. Birinci daire seçeneklerinden 18 adet mevcut. İkinci etapta ise 12 adet özel bahçeli ve özel otoparklı villalar var. Villalarda oda sayısının yanı sıra ilave çamaşır odası mevcut. Bununla birlikte bahçe payı 320 metrekare ile 840 metrekare aralığında değişen villalar kat mülkiyeti çıkmış vaziyette. Yerden ısıtma sistemiyle ısınması sağlanan dairelerde ayrıca giyinme odası mevcut. Amerikan mutfak ve görüntülü diafon imkanları da villaların sahip olduğu olanaklar arasında.

Kuşadası Bahçem Konakları sosyal olanakları

Merkezi konumdaki villalar hastane, semt pazarı, alışveriş merkezi, eğlence merkezleri ve üniversiteye yakınlığı ile her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir konumda yer alıyor. Ayrıca engellilere uygun olarak tasarlanmış proje güvenliğe de oldukça önem veriyor. Havuzlu site içerisindeki müstakil villalar içinde yaşayan insanlara her türlü sosyal imkanı barındırıyor.

Kuşadası Bahçem Konakları fiyat ve ödeme seçenekleri

Sahip olduğu tüm bu olanaklar ile villalarda oturmak isteyenler 300 TL aidat ödemeyi kabul ediyor. 1. Etap daireler 1.850.000 TL üzerinden alıcı bulurken 2. Etap dairelerde bu fiyat 2.850.000 TL’yi bulabiliyor. Konut kredisine uygun villalar 12 ay vadeyle yüzde 1,34 faiz seçeneğine sahip. Ayrıca firma, elinde son 8 adet müstakil villa kaldığını da özel olarak belirtiyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0 (539) 669 10 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Proje Bayraklıdede, Bayraklı Dede Mahallesi Kuştur Mevkii Bahçecik Sokak, Bahçem Villaları No:7, 09400 Kuşadası/Aydın adresinde konumlanıyor.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…