Kategoriler
Proje Haberleri

Kuşadası Golf Spa Resort satışları devam ediyor

Aydın İli, Kuşadası’nda hayata geçirilen doğa ve deniz manzaralı Kuşadası Golf Spa Resort projesinde 120 aya varan vade fırsatı ile bir daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Farklı alternatiflerde hayata geçirilen son dairelerin satışları devam ediyor.

Proje özellikleri neler?

120 ay vade ile konut kredisi kullanmaya uygun olan projede bir adet kapalı toplam 12 adet yüzme havuzu, hamam, sauna, SPA, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahaları yer alıyor. 5 yıldızlı otel konforunda bir hayat vadeden projede 5 odalı havuzlu villalardan 1+1 stüdyo dairelere kadar değişen 47 farklı daire seçeneği yer alıyor. Toplam 750 adet dairenin yer aldığı projede 1+1, 2+1, 2+2, 3+1 ve dubleks daire seçeneklerine yer veriliyor.

Projede yer alan 1+1 daireler 46 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projedeki 2+1 tip daireler 62 metrekare, 2+2 tip daireler 78 ve 83 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 3+1 tip daireler 115 metrekare olarak tasarlandı.

 Kuşadası Golf Spa Resort fiyatları ne kadar?

Teslimlerin hemen yapıldığı projede yer alan dairelerde fiyatlar 299 bin TL’den başlıyor daire tipine büyüklüğüne ve konumuna göre fiyatlar artış gösteriyor. Projeden daire sahibi olmak için 120 aya varan vadeler ile konut kredisi kullanabiliyorsunuz.

Projedeki sosyal alanlar

Proje içerisinde 24 saat güvenlik, 11 adet açık yüzme havuzu ve çocuk havuzları, 1 adet kapalı ısıtmalı yüzme havuzu, 24 saat açık kafe, snack barlar (5 adet), havuz barlar, aqua park, mini golf var. Projede snack bar, spa, sağlık merkezi, Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness salonu yer alıyor. Projede ayrıca doktor, alışveriş alanı, market, kuaför, yer satrancı, çocuk oyun alanları, tenis kortu, voleybol sahası, okçuluk parkuru, 18 delikli şampiyona golf sahası, 1 açık büfe, 2 A La Carte restoran gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0530 762 14 09