Kategoriler
Toki Haberleri

Kütahya Emet 4. Etap Toki kura sonuçları

Kütahya Emet Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklaşa yürüttüğü Kütahya İli, Emet İlçesi’nde inşa ettirilen ve inşaat çalışmalarının devam ettiği Kütahya Emet 4. etap Toki  kura sonuçları bugün belli oldu.

Kütahya Emet Belediyesi ile İdaremizin ortaklaşa yürüttüğü toplam 195 adet konutluk, Kütahya Emet 4. Etap projesine ilişkin “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” 12 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 11:00’te Emet Termal Resort Otel Kongre Salonu’ nda noter huzurunda gerçekleştirilecektir.

Toplam 195 adet dairenin yer aldığı Kütahya Emet 4. etap Toki Konutları projesindeki 195 adet daire için ihale 06 Kasım 2017 tarihinde yapılmıştı. İhale aşamasında 219 adet planlanan ancak daha sonra 24 adet dairenin iptal edilerek 195 adet daire olarak değiştirilen projede yer alan daireler 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Kütahya Emet 4. etap Toki projesinde yer alan 2+1 daireler 85 metrekare, 3+1 daireler ise 110 metrekare büyüklüğünde projelendirildi. Dairelerin 135 tanesi 2+1, 60 tanesi ise 3+1’lerden meydana geliyor.

Toplam 11 konut bloğundan meydana gelen projede dairelerin dışında ayrıca 103 araçlık açık otopark alanı, 8 adet engelli açık otopark alanı, 1 cami ve 1 adet ticari ünite de yer almaktadır. Projedeki konut blokları zemin kat + 4 normal kat olarak inşa edildi.

Kura çekilişi nerede ve ne zaman yapıldı?

Toplam 195 adet dairenin hak sahipliği ve konut belirleme kurası çekilişi 12 Şubat 2020 Çarşamba günü Emet Termal Resort Otel Kongre Salonu’nda noter huzurunda yapılan törenle gerçekleştirildi. Kura çekiliş töreni saat 11:00’de gerçekleştirildi. Kura Çekilişi yapıldıktan sonra Kütahya Emet 4. Etap Toki kura sonuçları belli olacak. Yöresel mimaride inşa edilen konutların dışında projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, parklar, peyzaj alanları da yer almaktadır.

Kütahya Emet 4. Etap Toki kura sonuçları belli olduktan sonra ise kura çekilişi sonucu daire sahibi olanların kura listesi Toki’nin web sitesinden yayınlanacak. Kura sonuçlarını web sitesi üzerinden hak sahibi kimlik numarası girilerek öğrenmek mümkün olmaktadır.

Kütahya Emet 4. Etap Toki kura sonuçları nerede yayınlanıyor?

Kütahya Emet 4. Etap Toki Evleri projesindeki 195 adet konutun kura sonuçlarını TOKİ’nin web sitesi üzerinden Hak Sahibi Kimlik No bilgisini girerek öğrenmek mümkün. Ayrıca Emet Belediyesi web sitesinde Duyurular bölümünden de kura sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

Kütahya Emet kura sonuçları için tıklayınız….

Tel: 444 86 54