Kategoriler
Toki Haberleri

Kütahya Merkez Parmakören Toki kura sonuçları

Konut projesi Kütahya İli, Merkez İlçesi, Parmakören Mahallesi’nde yer almaktadır. Kütahya Merkez Parmakören Konutları projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilmektedir. Kütahya Merkez Parmakören Mahallesi 1453 Konutlar Projesi içerisinde yer alan konutların sahipleri belli olmuştur. Bu kapsamda Kütahya Merkez Parmakören Toki kura sonuçları da akşam saatlerinde TOKİ’nin web sitesinde yayınlanması beklenmektedir.

Toplu konut projesi özellikleri neler?

Kütahya Merkez Parmakören Toki Evleri projesinde toplam 1453 adet konuta yer verilmiştir. Hayata geçirilen projedeki 1453 dairenin 174 tanesinin kura çekilişi gerçekleşmiştir. Toplu konut projesindeki 174 adet konut 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır.

Kütahya Merkez Parmakören Toki Konutları projesindeki 3+1 tip konutlar brüt 137 ve 142 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip konutların net alanları ise 111 ve 116 metrekare büyüklüğe sahiptir. Konut satın almayı isteyen vatandaşlar başvuru döneminde 2 bin TL başvuru bedeli ödemişlerdir. Ayrıca başvurular 23 Ağustos 2021 tarihinde başlamış, 03 Eylül 2021 tarihinde ise sona ermiştir.

Kütahya Merkez Parmakören Toki Konutları fiyatları ne kadar?

Çorum toplu konut projesinde yer alan 3+1 tip dairelerin fiyatları 280 bin 500 TL’den başlamaktadır. Ayrıca 3+1 tip konutların fiyatları 342 bin 100 TL’ye kadar yükselmektedir. Kütahya Merkez Parmakören Toki Konutları projesinde ödeme seçeneklerine baktığımızda üç farklı ödeme seçeneği bulunmaktadır.

Birinci ödeme seçeneğinde yüzde yüzde 10 peşinat, 96 ay vade ile taksitlendirme imkanı bulunmaktadır. İkinci seçenekte yüzde 15 peşinat, 108 ay vade ile taksitlendirme imkanı bulunmaktadır. Ayrıca üçüncü ödeme seçeneğine göre ise yüzde 25 peşinat, 120 ay vade ile taksitlendirme imkanı bulunmaktadır. Toplu konut projesinde en düşük aylık taksit tutarı 1.753,13 TL’dir. Projede en yüksek aylık taksit tutarı ise 3.207,19 TL’dir.

Kütahya Merkez Parmakören Toki kura sonuçları

Konut Belirleme Kurası 10 Eylül 2021 Cuma günü korona virüs tedbirleri nedeni ile seyircisiz olarak gerçekleştirilmiştir. Saat 11:30’da başlayan kura çekilişi noter huzurunda gerçekleştirilmiştir. Kura çekilişi TOKİ’nin FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmıştır. Ayrıca kura sonuçlarına web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Sonuçlara en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirler.

Kura listesine ulaşmak için tıklayınız…

Diğer Toki haberleri için tıklayınız….