Kategoriler
Proje Haberleri

Kuvars Kule banka kredisine uygun

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, Ömeroğlu İnşaat ve Aydoğanlar Grup imzasıyla hayata geçirilen Kuvars Kule konut projesi, 10 bin 208 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede tek kulede 116 adet daire ve 12 adet de villa bulunuyor. Konut projesindeki dairelerin tamamı net 210 metrekare ve 4+1 büyüklüğünde tasarlandı. Villalar ise 3 katlı ve 360 metrekare büyüklüğe sahip.

Konut projesinin Mayıs 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Kuvars Kule konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin ve villaların fiyatları, 1 milyon 250 bin TL ila 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Projedeki daireler ve villalar, banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Ayrıca firma bünyesinde 24 aya kadar vade yapabilmek de mümkün.

Kuvars Kule konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı alanı yer alıyor. Geniş peyzaj alanlarıyla dikkati çeken konut projesinde; fitness salonu, hamam, sauna, açık yüzme havuzu, vitamin bar, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve açık otopark gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Projedeki her dairenin kendine ait asansörü bulunuyor. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı projedeki dairelerde ısı pay ölçer de mevcut. Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı projede depo da var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Vadi manzaralı konut projesinin her cephesinden manzarayı görebilmek mümkün.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, şehrin merkezinde hayata geçiriliyor. Ankara’nın gözde semtlerinden Gaziosmanpaşa’da inşa edilen Kuvars Kule konut projesi, vadi manzarasına sahip.

Merkezi bir konumda hayata geçirilen Kuvars Kule konut projesi, GOP Mah. Mercan Cad. No: 3 Çankaya/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0312 441 0 641 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.