Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kuvars Kule projesindeki dairelerin fiyatı

Ankara’da inşaat çalışmalarına devam edilen Kuvars Kule projesi, 10 bin 208 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine konumlandırılıyor. Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yer alan projede 116 adet daire ve 12 adet villa inşa ediliyor. Ömeroğlu İnşaat ve Aydoğanlar Grup’un ortaklaşa imza attığı projenin önümüzdeki yılın eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Vadi ve şehir manzaralarının eşlik ettiği daire fiyatları 1 milyon 250 bin liradan başlarken banka kredisiyle ya da firma bünyesinde vadelerle ödeme seçenekleri sunuluyor.

Kuvars Kule projesinde sosyal donatılar

Ankara’nın en önemli ve en büyük ilçesi olan Çankaya’da yer alan Kuvars Kule projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, Fitness merkezi bulunuyor. Kameralı güvenlik hizmetinin verildiği projede ayrıca, kapalı otopark da yer alıyor.

Projedeki dairelerin özellikleri

Mercan Caddesi’nde yer alan Kuvars Kule projesindeki dairelerde çamaşır odası, ebeveyn banyosu ve üç adet de balkon bulunuyor. Tavan yüksekliği üç metreyi aşacak dairelerdeki balkonlar ise 13 metrekare, 6 metrekare ve 4 metrekare genişliklerine sahip olacak şekilde tasarlanıyor. Odalarının yüksek genişlikte tasarlandığı projedeki dairelere vadi manzarası ve Ankara manzarası eşlik edecek.

Otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yükselen projede 4+1 tipindeki daire seçeneği sunuluyor. Projedeki dört oda ve bir salon tipindeki dairelerin toplam genişliği ise 249,5 metrekare olarak inşa ediliyor.

Daire fiyatı ve ödeme seçenekleri

Kuvars Kule projesindeki 4+1 tipindeki daireler 1 milyon 250 bin lira ile 2 milyon 500 bin lira arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut satın alımlarında banka kredileri geçerli durumdayken firma bünyesindeki senetle 24 aya kadar taksitle ödeme seçeneği de bulunuyor.

Proje nerede bulunuyor?

Ankara Çevre Yolu’na yakın bir konumda inşa edilmeye devam edilen proje, ayrıca, otobüs duraklarına da yakın bir konumda yükseliyor.

Gaziosmanpaşa Mahallesi, Mercan Caddesi, No: 3 Çankaya / Ankara açık adresinde konumlandırılan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

+90 312 441 0 641