Kategoriler
Ekonomi Gündem

Kuveyt Türk kâr oranını yine düşürdü

Kuveyt Türk, kâr oranını düşürdüğünü açıkladı.

Banka, şartsız sunulan 120 aya kadar vade seçeneklerindeki konut finansmanı kâr oranı yüzde 94 seviyesine, belli konut ürünlerini seçen müşteriler için yüzde 0,89 seviyesine düşürdü.

Bankanın araç finansmanında kâr oranı yüzde 0,99 seviyesine düşerken belli ürünlerde ise bu oran yüzde 0,96 oldu. Bankanın hac finansmanından elde edeceği kârı yüzde 0,99 oldu. Kurumun müşterileri 60 aya varan vadelerle hac kredisi kullanabiliyor.

120 aya varan vadelerle konut kredisi

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre alt ve üst sınırı olmadan tüm vade seçeneklerinde konut finansmanının kâr oranı yüzde 0,94 seviyesine düşürüldü. Belli ürünleri seçen Kuveyt Türk müşterileri için bu oran yüzde 0,89 seviyesine düşürüldü. Banka, konut sektöründe 120 aya varan vade seçenekleri sunuyor.

Kuveyt Türk bankasının yaptığı açıklamaya göre ev sahibi olmak isteyen vatandaşların bütçelerine ve konut sektörüne katkı sağlanması hedefleniyor.

36 aya varan vadelerle araç kredisi

Kuveyt Türk, araç satın alacak müşterileri için araç finansmanı oranlarına indirime gitti. Bankanın 36 aya varan vade tercihleriyle sunduğu kredilerin kâr oranı yüzde 0,99 seviyesine düşürüldü.

Banka, hac ibadeti yapmak isteyen müşterileri için de kâr oranını düşürdü. Kurumun açıkladığı bilgiye göre hac finansmanı yüzde 0,99 seviyesine düşürüldü. Hac bedelinin tamamını karşılamak isteyen bankanın müşterileri, 60 aya varan vadelerle kredi kullanabiliyor.

Banka, konut kredisindeki kâr oranını geçtiğimiz kasım ayında yüzde 98 seviyesine düşürmüştü.

Kuveyt Türk; müşterilerine, otomatik ödeme talimatı verenlere ya da BES, Kredili Hayat Sigortası kullananlara yüzde 0,95 seviyesine kadar düşen oranlar sunduğunu açıklamıştı. Banka, ayrıca, yerli otomobile destek olmak amacıyla, “Yerli Üretim Araç Finansmanı Kampanyası” dahilinde, anlaşmalı bayilerdeki birinci el araçlarda kâr oranını yüzde 0,49 ve yüzde 0,69 seviyelerine çekmişti.

Krediler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için www.kuveytturk.com.tr İnternet adresine ulaşabilirsiniz.