Kategoriler
Proje Haberleri

Kuyucular Plaza 2 + 1 daireleriyle satışa çıktı!

Kuyucular Plaza Gaziantep şehrinde yükselen konforlu dairelerden oluşmaktadır. . Asfa Yapı şirketi, bu projesini yaklaşık olarak 8 bin 600 metrekare yüzölçümlü bir arazi parselinde gerçekleştirmektedir.  Dairelerin oda sayıları 2 + 1 olduğu gibi büyüklükleri brüt 130 – net 112 metrekaredir. Tam 4 katlı, sağlam bloklarda bulunan daireler 32 adet olmaktadır. Ayrıca her bir katında 4 daire bulunan blokların alt kısımlarında 13 adet ticari ünite vardır.

Dairelerin hepsi yerden ısıtma sistemine sahiptir ve tek banyoludur. Görüntülü diyafon, çelik dış kapı, jeneratör sistemi ve daire içi kiler odaları önemli detaylardandır. Bununla birlikte blokların inşasında deprem yönetmeliklerine uyulmuştur. Yalıtım özellikleri ise diğer pek çok konutun aynı özelliklerine göre daha gelişmiştir. Ayrıca Asfa Yapı & Mimarlık, projenin anahtar teslimlerine Haziran 2022’de başlayacaktır.

Kuyucular Plaza Gaziantep şehrinin neresinde bulunur?

Projenin hayata geçtiği bölge, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yer alan Bülbülzade Mahallesi üzerindedir. Bu 2 bloğun yakınlarında kasap, fırın, market ve otobüs durağı mevcuttur. Ayrıca buradan şehir merkezine ulaşım oldukça kısa sürmektedir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Gaziantep Bülbülzade Mahallesi satılık daire seçenekleri arasında bulunan daireler krediye uygundur. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu katlara göre 465 bin – 505 bin TL arasındadır. Yatırım ya da ikamet için oldukça elverişli olan bu dairelerin güncel fiyat durumunu öğrenmek isteyenler, şu numaralardan herhangi birine ulaşabilir:

  • 0 342 502 13 16
  • 0 552 689 11 02

Kuyucular Plaza gibi Gaziantep’te hayata geçen bazı konut projeleri ise şunlardır:

RY Plaza

Modern City

NPK Konutları

Büyükada Gaziantep Konutları