Kategoriler
Proje Haberleri

Kuzey Cadde projesi Başakşehir’de yükseliyor

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde, TOKİ ile Makro İnşaat iş birliği tarafından inşa edilen Kuzey Cadde projesi, toplam 10 bin 984 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 50 adet ticari alan yer alıyor.

Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan projedeki birimlerin büyüklükleri, 50 metrekare ila 1500 metrekare arasında değişiyor.

Kuzey Cadde projesi fiyat bilgisi

Projedeki birimlerin metrekare fiyatları 8 bin TL’den başlıyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatından yararlanılabilen projede, yüzde 50 peşinat verip kalan kısmı teslimde ödeyebilmek de mümkün. Projede ayrıca banka kredisi de kullanılabiliyor.

Projedeki ticari alanlar, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak. Projeden bir ticari alan edinmek isteyenler, öncelikle Kuzey Cadde satış ofisinden şartname almak zorunda. TOKİ güvencesiyle inşa edilen projede, alıcılar şartnamede belirtilen tutarı TOKİ teminat hesabına yatırarak şartnamede geçen evrakı tamamlamaları hâlinde açık artırmaya katılabilecek.

Kuzey Cadde projesi sosyal donatı olanakları

Projedeki ticari alanların hepsinin girişi, direkt caddeye cepheli olarak tasarlanmış durumda. Projede birçok sosyal donatı özelliği de yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, restoranlar, alışveriş merkezleri, fitness ve aerobik merkezi ile yürüyüş ve koşu parkuru mevcut.

Proje tam olarak nerede yükseliyor?

Proje, Kuzey Yakası Şehir Parkı ve Hayvanat Bahçesi’ne oldukça yakın bir noktada yükseliyor. Bu bahçe aynı zamanda, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük botanik parkı olma özelliğini taşıyor.

Merkezi bir konumda yer alan proje, toplu taşıma olanaklarına da oldukça yakın bir noktada inşa ediliyor. Proje; metro, tramvay, havaray, üniversiteler, 8 ihtisas hastaneli sağlık kent, TEM ve 3. Çevreyolu bağlantı yollarına kolay ulaşılabilir bir noktada hayata geçiriliyor.

Kuzey Cadde projesi, Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Cad. No: 3 Başakşehir/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgilere 444 61 71 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.