Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kuzey Yakası kuruluyor

Emlak Konut GYO. A.Ş. tarafından İstanbul ili, Başakşehir ilçesinde hayata geçirilecek olan Kuzey Yakası projesi 9 Eylül 2017 Cumartesi gününden itibaren satışa çıkıyor.

364 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Kuzey Yakası Başakşehir projesinde 373 adet ofis, ticari ünite ve otelden meydana geliyor.

2020 yılında teslim edilmesi beklenen Kuzey Yakası projesi Tem, E-5, 3.köprü gibi bağlantı yollarına olan yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Başakşehir’de yer alan 10 bin yataklı şehir hastanesinin hemen yakınında yer alan Kuzey Yakası projesi Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kanal İstanbul’a yürüme mesafesinde..

Kuzey Yakası Ofis projesi içerisinde ofis, ticari alan ve otelin dışında ayrıca spor kompleksi, konser salonu, sosyal tesisler, çocuk alanları ve hayvanat bahçesi de bulunuyor.

Toplam 10 adet bloktan meydana gelen Kuzey Yakası Başakşehir projesindeki 7 blokta ofis ve ticari alanlar, 2 blokta otel ve kongre merkezi, 1 blokta ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisi bulunuyor.