Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Manşet

Kuzey Yakası Ofisleri fiyat ve ödeme seçenekleri

Başakşehir’deki 360 dönümlük arsa alanına sahip millet bahçesinin yanı başında yükselen Kuzey Yakası Ofisleri, bu yılın aralık ayında teslim edilecek.

Cadde dükkânlarına da yer verildiği projenin yanı başında otel bulunuyor. Ofislerin çevresinde konferans salonu, kafeteryalar, spor alanları, yürüyüş parkuru da bulunuyor. Yürüyüş parkuru 11 kilometrelik uzunluğa sahip durumda.

Ulaşım ağlarının yakınında bulunan projeden; Başakşehir Şehir Hastanesine 2 dakikada, İstanbul Havalimanı’na 25 dakikada ulaşılabiliyor. Millet kıraathanesinin yanında yükselen proje, yeni yapılan belediye binasının yanında bulunuyor. Projenin inşaatı Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştiriliyor.

Projedeki dükkân fiyatları neler?

İstanbul’un Avrupa Yakası’na inşa edilen Kuzey Yakası Ofisleri projesindeki dükkânların büyüklük değerleri 115,08 metrekare ile 724,92 metrekare arasındaki seçeneklerle inşa ediliyor. Projedeki dükkân fiyatları en düşük 2 milyon 300 bin liradan alıcıya sunuluyor.

Projedeki satılık dükkân fiyatı ise en yüksek 12 milyon 635 bin lira değerinde bulunuyor.

Projedeki ofis fiyatları neler?

Büyüklükleri 115,08 metrekare ile 724,92 metrekare arasında değişen Kuzey Yakası Ofisleri, en düşük 900 bin liradan satılıyor. Merkezî bir konumda yükselen projedeki en yüksek ofis fiyatı ise 2 milyon 70 bin lirada bulunuyor.

Projedeki ödeme seçenekleri neler?

Kent merkezinde inşa edilen Kuzey Yakası Ofisleri projesindeki satın alımlarda 60 ay vade farksız ödeme seçeneğine gidiliyor. Bu seçenek için konut fiyatının yüzde 20’si peşin olarak isteniyor.

Konut fiyatının tamamı peşin olarak ödendiğinde ise konut fiyatından yüzde 20 oranında indirime gidiliyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Büyük yeşil alanlarına sahip, toplu taşıma hatlarına yakın mesafelerde inşa edilen proje, Kuzey Marmara bağlantı yıllarına da kısa sürede ulaşım imkânı sağlıyor. Metronun yanı sıra özel araçla da kolay ulaşım sunan projenin detaylarına aşağıdaki adres veya telefon numarası üzerinden ulaşabilirsiniz:

Adres: Kayabaşı Mahallesi,  Adnan Menderes Bulvarı, No: 5D Başakşehir/İstanbul
Telefon numarası: 444 36 55