Kategoriler
Proje Haberleri

Kuzey Yıldızı Konutları Balıkesir Fiyatları

Konut projesi Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Paşakent Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Paşakent konut projesi Candemir Yapı tarafından inşa edilmektedir. Konut projesinde daire satışları lansmana özel fiyatlar ile sanışa sunulmaktadır. İnşaat çalışmalarının halen devam ettiği konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Kuzey Yıldızı Konutları Balıkesir projesinde hangi tip daireler yer alıyor? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Gibi bütün soruların devamı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Bandırma, Paşakent Mahallesi’nde yer alan arsa üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde hayata geçirilen konut projesi 2 bloktan oluşmaktadır. Konut projesi Şehit Hasan Palabıyık Caddesi’ne yakın bir arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ayrıca konut projesinde yer alan daireler krediye uygun durumdadır.

Kuzey Yıldızı Konutları Balıkesir projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 3+1 ve 4+1 tip konutlardan meydan gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ilse brüt 145 metrekare ve 185 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip daireler 145 – 155 metrekare olmak üzere iki tipken, 4+1 daireler 185 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Proje içerisinde çocuk oyun alanı, pergola, çok amaçlı ortak alan gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Üstelik daireler içerisinde, audio akıllı ev sistemi, yerden ısıtma, fiber internet, duvar kağıdı, çamaşır odası, ebeveyn odası, her daireye özel depo alanı gibi birçok özellikte mevcuttur.

Kuzey Yıldızı Konutları Balıkesir Konut Projesi Fiyatları Ne Kadar?

Bandırma konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden projede, brüt 185 metrekare olan 4+1 daireler 925.000 TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Kuzey Yıldızı Konutları Balıkesir konut projesi, Şehit Hasan Palabıyık Caddesi’ne yakın bir mesafede yer almaktadır. Ayrıca proje deniz ve doğa ile iç içedir. Konut projesi Paşakent Mahallesi, Bandırma/ Balıkesir adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0541 713 45 57 numaralı telefonu arayabiliriz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

 

Exit mobile version