Kategoriler
Proje Haberleri

Kuzeykaya Villaları Sakarya satışa sunuldu

Kuzeykaya Villaları Sakarya konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Sakarya’nın Adapazarı İlçesinde yükselen proje Avit Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Adapazarı İlçesi Ozanlar Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Kuzeykaya Villaları Sakarya kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar kiler, veranda, ebeveyn banyosu, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda villaların giriş katının altında sinema salonu ve spor salonu bulunmaktadır. Proje doğa ile iç içe bir yaşam imkanı sunmaktadır.

40 adet villadan oluşan proje her bir villaya ait özel yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında her villaya ait özel bölünmüş, tamamen bağımsız, geniş bahçe alanları yer almaktadır. Aynı zamanda site içerisinde 2 araçlık otopark da bulunmaktadır. Sakarya villa projesi kapsamında ikiz villalar yer almaktadır. Bu villalar 7+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 290 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Kuzeykaya Villaları Sakarya konumu ve fiyatları hakkında

Kuzeykaya Villaları Sakarya konut projesi, Sakarya Adapazarı mevkiinde yer almaktadır. Ayrıca Kuzey Marmara otoyol çıkışına 4 km, Agora AVM’ye ve Serdivan AVM’ye yakın mesafede yer almaktadır.

Proje kapsamında satışları devam eden 7+1 tip villaların fiyatları 1milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda villalar krediye uygun bir şekilde satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0535 010 01 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…