Kategoriler
Proje Haberleri

Kuzeyşehir Plus projesi nerede yükseliyor?

İzmir’in Menemen ilçesinde, Yücesoy Mühendislik şirketi tarafından hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus konut projesi, toplam 102 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte konutlar mevcut durumda bulunuyor. Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 85 metrekare ila 234 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Kuzeyşehir Plus konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 278 bin TL ila 299 bin TL arasında, 2+1 tipteki daireler 318 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 537 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1 tipteki daireler ise 863 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde belli peşinatlar vererek kalan konut fiyatı için 3 taksit ödeyip ev sahibi olunabiliyor.

Kuzeyşehir Plus konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesi, birbirinden zengin sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. Konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, açık otopark ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut. Konut projesinde geniş yeşil alanlar da var.

Asansörü bulunan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Konut projesinde yer alan dairelerde ayrıca ısı pay ölçer de mevcut durumda bulunuyor.

Konut projesinin konumu neresi?

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, Kuzeyşehir projesinin hemen yanına inşa ediliyor. Proje, Kuzeyşehir projesinin bütün olanaklarından da yararlanabiliyor. Statü açısından Kuzeyşehir ile aynı olan konut projesini ötekinden ayıran tek fark ise her iki projenin de kendilerine ait, özel otopark alanlarının mevcut olması.

Kuzeyşehir Plus konut projesi, Atatürk Mah. Kuzeyşehir mevkii 1528/1 Sok. Menemen/İzmir adresinde konumlanıyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0232 300 30 30 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.