Kategoriler
Proje Haberleri

Kuzu Effect projesinde hemen teslim daireler

Ankara Çankaya konut projesi Kuzu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Oran Mahallesinde inşa edilmektedir. Projede daireler tamamlanmış olup hemen teslim stüdyo daire satışları devam etmektedir. Kuzu Effect konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Çankaya İlçesi, Oran Mahallesinde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi rezidans tip projedir. 30 kat ve üzeri yüksekliğe sahip olup stüdyo daireler barındırmaktadır.

Projede yer alan dairelerde alarm, beyaz eşya, giyinme odası, ebeveyn banyosu, intercom sistemi ve ankastre set yer almaktadır. Aynı zamanda daireler akıllı ev sistemine sahiptir. Projenin yer aldığı site içerisinde kapalı otopark, kamera sistemi, güvenlik ve jeneratör gibi ayrıcalıklar mevcuttur. Kuzu Effect konut projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Daireler 1+1 – 2+1 stüdyo daireler ve 3+1 tip daireler olarak tasarlanmıştır.

Kuzu Effect Daire Fiyatları Ne Kadar?

Çankaya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairenin tipine, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 stüdyo daireler 1 milyon 400 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

125 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip stüdyo daireler 2 milyon TL’den satışa sunulmaktadır.

Brüt alanı 175 metrekare olan 3+1 tip daireler 3 milyon 125 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Ankara’nın en gözde konumunda, ODTÜ Ormanı’na yakın konumda yer almaktadır. Aynı zamanda Mogan Gölü manzaralı olan proje, Kuzu Effect AVM bitişiğinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0530 143 95 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version