Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

La Bonita İzmir’de yükseliyor

La Bonita İzmir projesi İzmir şehrinin sevilen ve ilgi gören ilçelerinden Çiğli’de hayata geçiriliyor.

Erişen İnşaat tarafından İzmir, Çiğli’de Mektebim Koleji ve İZBAN’ın hemen yanında yer alan arsa üzerinde yapımına devam edilen La Bonita İzmir projesi Çiğli’nin en gül yerinde alıcısının beğenisine sunuluyor.

3 farklı tipte ve her aile yapısına hitap edebilen daire seçeneklerinin bulunduğu La Bonita İzmir projesi Katip Çelebi Üniversitesi ve Kent Hastanesi’ne yürüyüş mesafesinde yer alması ile de hem üniversite öğrenci ve çalışanlarına hemde hastane çalışanları ve vatandaşlara hitap etmesiyle de dikkat çekmeye devam ediyor.

La Bonita İzmir projesi nerede?

L şeklini andıran ve bitişik nizamda 2 konut bloğundan meydana gelen La Bonita Çiğli projesinde Balatçık Mahallesi, 1671/1. Sokak, Çiğli / İzmir posta adresinde yer almaktadır.

La Bonita İzmir projesinde daire büyüklükleri ve seçenekleri neler?

La Bonita İzmir projesinde üç farklı tipte daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki daireler ise 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı aile üyelerine hitap edecek şekilde tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları ise, 1+1 daireler 68 metrekare, 2+1 daireler 101 metrekare, 3+1 daireler ise 131 metrekare olarak projelendirildi.

La Bonita İzmir projesinde daire fiyatları ne kadar?

Toplam 156 adet modern mimaride tasarlanmış daire seçeneklerinin yer aldığı projede 1+1 daireler 517 bin TL ile 690 bin TL arasında, 2+1 daireler 436 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulurken 3+1 daireler ise satışa sunulan dairelerin fiyatları da 690 bin TL’den başlıyor.

La Bonita İzmir projesinde sosyal alanlar neler ?

La Bonita projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları, sauna, hamam, peyzaj alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, açık otopark, kapalı otopark, güvenlik gibi alanlar yer alıyor.

La Bonita İzmir projesi ne zaman teslim edilecek?

La Bonita İzmir projesinin 2019 yılının Eylül ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Tel: 0232 360 06 06