Kategoriler
Proje Haberleri

La Bonita Residence Çiğli’de yükseliyor

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Erişen İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen La Bonita Residence projesi, 2 blokta 156 adet daireden meydana geliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen proje, rezidans konseptinde hayata geçiriliyor.

La Bonita Residence projesi konut tipleri ve büyüklükleri

La Bonita Residence projesinde 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki 1+1 loft daireler 68 metrekare, 2+1’ler 101 metrekare, 3+1’ler ise 131 metrekare büyüklüğe sahip.

La Bonita Residence projesi fiyat bilgisi

La Bonita Residence projesindeki 1+1 loftlar 517 bin TL ila 690 bin TL arasında, 2+1 daireler 436 bin TL ila 500 bin TL arasında, 3+1 daireler ise 690 bin TL’den alıcıya sunuluyor.

La Bonita Residence projesi ödeme planı

La Bonita Residence projesinde, banka kredisi kullanarak ve kişiye özel ödeme planından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Projeden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor.

La Bonita Residence konut projesi site özellikleri

La Bonita Residence konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, sinema, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. 7 katlı olarak tasarlanan asansörlü projede, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor.

La Bonita Residence konut projesi nerede yükseliyor?

La Bonita Residence konut projesi, Mektebim Koleji ve İZBAN’ın hemen yanında konumlanıyor. Katip Çelebi Üniversitesi ve Kent Hastanesi’ne yürüyüş mesafesindeki projeden otoyol bağlantısı ile Foça, Çeşme ve Kuşadası’na rahatça ulaşabilmek mümkün.

La Bonita Residence projesi, Balatçık Mah. 1671/1. Sok. Çiğli/İzmir adresinde yer alıyor.

La Bonita Residence konut projesi iletişim bilgileri

La Bonita Residence konut projesi ile ilgili bilgilere 0232 360 06 06 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.