Kategoriler
Proje Haberleri

La Casa Turgutlu satılık daire fiyatları ne kadardır?

La Casa Turgutlu konutları, SS Turgutlu Cennet Evler Konut Yapı Kooperatifi’nin bir projesidir. Büyüklükleri 84 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmekte olan dairelerin birçok oda sayısı seçenekleri vardır. 1 + 1, 2 + 1, 3 +1 ya da 4 + 1 türündeki bu daireler, deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir. Bununla birlikte projenin diğer detayları da çok önemlidir. Çalışma hızı oldukça yüksek olan asansörler, merkezi doğalgaz altyapısı, jeneratör ve alarm sistemi bu detaylardandır. Ayrıca 2 farklı giriş noktası bulunan site alanı, 7 / 24 kamera ve güvenlik personeli kontrolündedir. Site alanındaki açık otopark, kapalı otopark, kreş, restoran ve kafe hizmetleri de konut sakinlerinin konforunu artırabilmektedir.

Spor yapmak isteyenler için, özel spor salonu ve açık yüzme havuzları mevcuttur. Bunlarla birlikte, akıllı ev sistemine sahip olan daireler, engellilere uygun özellikler de bulundurmaktadır. Henüz inşaat aşamasında olan La Casa Turgutlu konutlarının fiyatları şöyledir:

  • 2 + 1: 199.000 – 250.000 TL
  • 3 + 1: 228.000 – 350.000 TL
  • 4 + 1: 377.000 TL

Bununla birlikte, satılık daireler krediye uygun olmaktadır. Fakat bu konutlar için takas geçerliliği yoktur.

Bu proje nerede yükselmiştir?

SS Turgutlu Cennet Evler Konut Yapı Kooperatifi’nin bu projesi, Manisa’nın Turgutlu ilçesindedir. Oldukça nezih bir bölge olan Dalbahçe Mahallesi’ndeki konutlar, Çürüklü Camii ile Ergenekon Camii’ne yakındır. Kendisine en yakın mesafedeki okul ise Dalbahçe İlkokulu olan bu proje, İzmir – Uşak Yolu civarındadır.

La Casa Turgutlu projesi hakkında daha detaylı bilgi

La Casa Turgutlu konutları, pek çok özelliği dolayısıyla dikkat çekmektedir. Daireler hakkında detaylı bilgi almak için ise 0507 022 75 66 numarasını aramak gerekir.

Benzer proje haberleri için buraya tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version