Kategoriler
Proje Haberleri

La Marin Kartal satışları devam ediyor

İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde ve önemli ilçelerinden biri olan Kartal İlçesi’nde La Marin Kartal projesi hayata geçirilmiştir. Konut projesi Üçay İnşaat firması ile Sercan İnşaat firması ortaklığı tarafından hayata geçirilmiştir. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Kartal konut projedeki konutların satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Konut projesi içerisinde yer alan loft daireler satışa sunulmuştur. Projede satışları devam eden dairelerin tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar?

Proje özellikleri neler?

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Proje yirmi dört katlı olacak şekilde inşa edilmiştir. La Marin Kartal projesi bünyesinde 198 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı. Konut projesinde Yapı Kullanma İzin Belgesi alınmıştır. Ayrıca projede Kat Mülkiyeti Tapusu’da alınmıştır.

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Kartal konut projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1, 4+1 daireler ayrıca 5+1 loft daireler inşa edilmiştir. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de dört farklı plandan oluşuyor. Konutlar 80 metrekare ile 328 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

La Marin Kartal fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları da 3 milyon TL’den başlamaktadır.

La Marin Kartal projesindeki satışları devam eden brüt 250 metrekare 5+1 daireler 4 milyon 650 TL ve 5 milyon 100 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca projede yer alan 75 metrekare büyüklüğe sahip dükkan 850 bin TL’den satışa sunulmuştur. 450 metrekare brüt alana sahip depolu dükkan ise 3 milyon 500 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Bahsi geçen konut projesi Kartal,  Kordonboyu Mahallesi’nde inşa edildi. La Marin Kartal projesi Kordonboyu Mahallesi, Tekel Caddesi, Sera Sokak’ta yer almaktadır. Projede kapalı otopark, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, 7 / 24 güvenlik gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca sauna, fitness salonu, soyunma odaları, duş alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları mevcuttur.

Diğer proje haberleri için tıklayınız….