Kategoriler
Proje Haberleri

La Vita Balat Ağustos Teslim Daireler

La Vita Balat projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Balat Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Halit Bayramoğlu Yapı Malzemeleri ve Rekor İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Teslimlerini Ağustos ayından yapacak olan projede inşaat çalışmaları da tüm hızıyla devam etmektedir. Konut projesinde hangi tip daireler yer alıyor? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? gibi soruların cevaplarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje, Balat Mahallesi’nde yer alan 9850 metrekare büyüklüğüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Toplamda iki adet konut bloğundan meydana gelen proje 8 katlı olacak şekilde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje kapsamında toplam 30 daire yer almaktadır. Aynı zamanda projede 4 adet dükkan alanı da bulunmaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Projede yer alan konutlar üç tip daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Konutlar, 3+1, 3+1 bahçe katı, 4,5+1 dubleks tip daireler olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise; 3+1 tip daireler brüt 174 metrekare, 3+1 bahçe katı daireler brüt 193 metrekare ve 4,5+1 dubleks daireler de brüt 280 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesi kapsamındaki daireler yerden ısıtma sistemi ile ısınmaktadır. Aynı zamanda akıllı ev sistemi, çamaşır odası, 2 farklı giyinme alanı, özel iç mimari tasarım gibi olanaklar da yer almaktadır. Bunların dışında konut projesi sosyal olanaklar açısından son derece zengindir. Site içerisinde, sosyal tesis, yüzme havuzu, spor salonu, aktivite odası, sauna, çocuk parkı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Kapalı otoparka sahip olan proje, güvenlik sistemleri ile de dikkat çekmektedir.

La Vita Balat Fiyatları Ne Kadar?

Balat konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projede yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin liradan başlamaktadır.

Brüt 174 metrekare büyüklüğüne sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 400 bin liraya satışa sunulmaktadır.

3+1 bahçe katı, brüt 193 metrekare büyüklüğünde daireler 1 milyon 450 bin liraya satılmaktadır.

Brüt 280 metrekare büyüklüğüne sahip 4,5+1 dubleks tipi daireler ise 2 milyon 500 bin liraya satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

La Vita Balat projesinde konut sahipleri pek çok ayrıcalığa da beraberinde sahip oluyor. Proje, sosyal yaşam, doğa ve kent üçgenin ortasında bulunan konumuyla, tüm bu olanaklara yürüme mesafesinde yer almaktadır. Konut projesi, Balat Mahallesi, Nilüfer/Bursa adresinde bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0224 322 0 800 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…