Kategoriler
Proje Haberleri

La Vita Kayapa Mart 2023’te teslim edilecek

La Vita Kayapa konut projesi merkezi konumu ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Nilüfer İlçesinde yükselen proje Halit Bayramoğlu Yapı Malzemeleri ve Rekor İnşaat hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Nilüfer İlçesi, 30 Ağustos Zafer Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Konutlar 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda La Vita Kayapa projesi son derece ayrıcalıklı olanaklar sunmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri vestiyer, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi özelliklere sahiptir.

Ayrıca projede açık otopark, yüzme havuzu, geniş peyzaj alanları ve daha pek çok ortak alanlar gibi donatılar da mevcuttur. Projede yer alan 3+1 tip daireler brüt 150 metrekare alana sahiptir. Bunun yanı sıra proje 2 konu bloğundan oluşup, 25 daireden meydana gelmektedir.

La Vita Kayapa konumu ve fiyatları hakkında

Bursa konut projesi, Nilüfer’in en beğenilen lokasyonu olan Kayapa Çamlık mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük hayatta ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

150 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda yaşam başlayan projede, avantajlı daire satışları devam etmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 15 64 20 ve 0533 440 35 45 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version