Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

La Vita Quartet projesinde konut satışları devam ediyor

La Vita Quartet projesi BTH Yapı’nın göz bebeği olmaya devam ediyor. Satışların sürdürüldüğü konutlar hemen teslim ile İzmir’in Güzelbahçe bölgesinde yeni alıcılarına kapılarını açtı.

La Vita Quartet proje özellikleri

İzmir’de konumu ile dikkat çeken yapılar villa tipinde tasarlandı. Metrekaresi 270’e yükselen konutlarda tripleks bir yaşam vardır. Yatay mimari üzerinden doğayla bütünleştirilmiş olan konut projesi, geniş bahçe ve teraslarıyla oldukça dikkat çekici. 4+2 daire tipinin yer aldığı villalarda özel havuz, ferah kullanıma uygun mekanlar ve ayrı otopark alanları yatırım değerini yükseltiyor.

Projede sosyal donatılar

La Vita Quartet projesi 4 blok üzerinden 4 tripleks villa şeklinde planlanmıştır. Toplu taşımaya uygun olan mesafesi, kapalı ve açık otoparkı sayesinde tamamlandı. Yeşil alanların bolluğu doğa severleri kendisine mıknatıs gibi çekerken, yabancı yüzlere karşı konutlarda 24 saatlik güvenlik sağlanıyor. Kişiler isteğe göre yürüyüş alanlarının oluşturulduğu bölgelerde komşuları ile sosyalleşebilir veya açık yüzme havuzlarında diledikleri gibi vakit öldürebilirler. Bununla birlikte çocuklara ait isteklerin gözetildiği projede onlara özel yüzme havuzu geliştiren BTH Yapı, hizmet seçeneklerini genişletmeye devam ediyor.

Projede ulaşım imkanları

La Vita Quartet konutları Zeytinalanı Sağlık Ocağı, Zeyinalan Ender Yorgancıları Aile Sağlığı Merkezi, Urla Devlet Hastanesi, Güzelbahçe Polikliniği ve Zeytinalanı Ender Yorgancılar ASM’ye yakındır. Bununla birlikte D.Med Urla Tatil Diyaliz Merkezi, Mavi Ege Özel Poliklinik, Özel Güzelbahçe Sağlık Polikliniği, Güzelbahçe Sağlık Ocağı ve Güzelbahçe Toplum Sağlığı Merkezi mesafesi kısa olan sağlık kuruluşları olarak listede yer alıyor.

Ebeveynleri sevindiren bir diğer haber ise eğitim kurum ve kuruluşlarının sayıca fazla olmasıdır. Özel Piri Reis İlk ve Ortaokulu ile başlayan liste şu şekilde devam ediyor; Mektebim Okulları, Doğa Koleji, Muzipo Kids İzmir Güzelbahçe, Dr. Güngör Özbek Anadolu Lisesi, Oğuzhan Özkaya Yelki Kampüs, Bahçeşehir Koleji Güzelbahçe Kampüsü, Karataraklı Kreş ve Çocuk Oyun Merkezi, Özel Kent Koleji…

İhtiyaçlara yönelik bölgede bulunan alışveriş merkezlerine baktığımızda Rüzgâr AVM, Akarsu Outlet ve Migros karşımıza çıkıyor.

Projede daire fiyatları

La Vita Quartet projesinde hemen teslim ile ev sahibi olmak isteyenler minimum 1.950.000 TL’yi gözden çıkarması gerekmektedir. Detaylı bilgi için [email protected] veya 0232 248 02 32 hatlı numaradan ulaşım sağlayabilirsiniz.